HALLOWEEN

Mariah Carey partijala u vrućem korzetu

02.11.2009 u 12:15

Bionic
Reading

Noć vještica bila je prilika za samopromociju vojske zvijezda, koje su se raspršile po partijima odjevene kako su najluđe znale i umjele. Prednjačile su Mariah Carey, Heidi Klum, Paris Hilton, La Toya Jackson, Michelle Obama…

Mariah Carey je sa suprugom bila domaćica partija koji je organizirala u njujorškom baru M2 Ultra Lounge. Pjevačica se pojavila u sjajnom bijelom seksi korzet–bodiju koji su na tijelu spajale vrpce. Dekolte je bio više nego raskošan, nosila je i samo jednu svilenu rukavicu do iznad lakta.

Pravi anđeo ima još aureolu i krila, pa je sve to lijepo na sebe stavila dražesna pjevačica, ali i njezin suprug Nick Cannon, koji se uz krila odlučio za mucasti vijenac na glavi. Nosio je i potpuno bijelo odijelo.

Na njihovom su partiju najprovokativniji bili Coco i reper Ice-T

Heidi Klum, koja je rodila prije svega nekoliko tjedana, i njezin suprug, glazbenik Seal, na svoj su parti došli kao impresivni crni gavrani. To je bio 10. Halloween party koji su organizirali u Zapadnom Hollywoodu, a okupili su se brojni celebrityji.

Paris Hilton došla je u bijeloj kratkoj baletskoj haljinici s pernatim modnim dodatkom na glavi.

Paris je obukla kostim poput onog koji je na nastupu u Berlinu nosila Lady Gaga. Ona je također nazočila partyju koji je organizirala Heidi Klum. Tu su bili i Kelly Osborne i njezin zaručnik, model Luke Worrall, a pojavili su se kao jaje i šunka, tipičan engleski doručak.

I La Toya Jackson snimljena je u slavljeničkom duhu: nosila je futurističko odijelo i narančastu periku.

Michelle Obama je pak, odjevena u tigricu, u bijeloj kući 2000 djece darovala slatkišima.