DOSAĐIVANJE SE ISPLATI

Manolo poklanja cipele da se riješi fanova

08.09.2009 u 11:18

Bionic
Reading

Legendarnog dizajnera Manola Blahnika toliko je izluđivala dosadna obožavateljica da joj je u ruke gurnuo jedan svoj savršeni par cipela, samo da je se riješi. Eto kako to biva kada je čovjek uporan...

Ikona obuće Manolo Blahnik, čije cipele je proslavila Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u filmu 'Seks i grad', mrzi biti prepoznatljiv u javnosti i povlači drastične poteze da bi otjerao fanove. 'Čak me i vozači taksija prepoznaju. Jednom prigodom na carini u New Yorku nesnosno mi je dosađivala žena koja voli moje cipele. Stvorio se takav red na kontroli putovnica da sam joj na kraju besplatno dao par', otkrio je Manolo.

'Sve je to slatko, ali kada je previše, previše je. Ne osjećam se ugodno. Nikada nisam namjeravao postati celebrity dizajner', kaže slavni Manolo.

Također je priznao da uopće nije očaran svojim idejama kao njegovi obožavatelji. 'Nikada ne izgubim inspiraciju, ali se često moram 'ispravljati'. Sve skiciram na papiru i onda to pregledam i pomislim 'kako odvratno, kako vulgarno, kako užasno'', iskren je Manolo.

Kako kaže, strast za cipelama ne jenjava. 'Još sam uvijek silno znatiželjan oko stvaranja novih cipela. A sada imam i novu tvornicu u kojoj se mogu igrati novim materijalima', otkriva Blahnik.