TAYLOR SWIFT

'Mama me uvijek spusti na zemlju'

29.09.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Taylor Swift, 19-godišnja pjevačica koja se na nedavnoj dodjeli MTV VMA nagrada našla u središtu skandala nakon što je Kanye West prekinuo njezin govor, kaže da je njezina mama osnovni razlog što joj slava nije udarila u glavu

'Mama je uz mene cijelo vrijeme i ne libi mi se reći neke stvari. Kada počnete svoj put prema vrhu, začas se možete okružiti ljudima koji će vam uvijek reći ono što želite. No majka me uvijek spusti na zemlju. Puno puta kaže i nešto što ne želim čuti. Sve mi to pomaže da ostanem normalna. Slava vas začas može promijeniti', kaže Taylor koja je nedavno kupila svoj prvi stan u Nashvilleu. Mlada country pop senzacija ispričala je da se veseli useljenju i uređenju svog novog doma.

'Sve mi čini ogromno veselje, od izbora namještaja do malih detalja. Želim da moj novi dom bude nešto posebno. Otkrila sam da mi se sviđa posao dizajnera interijera', rekla je Taylor.

Podsjetimo, usred Taylorinog govora zahvale za nagradu za najbolji ženski video za pjesmu You Belong With Me, West se popeo na pozornicu, istrgnuo joj mikrofon iz ruke i rekao da je Beyoncein spot Single Ladies trebao dobiti nagradu.