NEUNIŠTIVA SHARON

Malo kome oskudni bikini u 58. stoji tako kao njoj

14.08.2016 u 12:38

  • +3

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Sharon Stone još je jednom dokazala da su godine za nju samo broj. Zgodna 58-godišnja plavuša na kalifornijskoj plaži plijenila je pozornost u oskudnom bikiniju na vezanje

Na plaži Venice u Kaliforniji uživala je ovih dana i jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša, Sharon Stone, koja ni na pragu 60-ih ne odustaje od minijaturnih bikinija. A i zašto bi, kad tako dobro izgleda?

Nedavno je i 47-godišnja holivudska ljepotica Jennifer Aniston također naglasila kako komentare da se netko treba odijevati u skladu sa svojim godinama, smatra glupima.

'Mogu li baš ja biti prva 80-godišnjakinja koja dobro izgleda u bikiniju, prihvaćam izazov', rekla je slavna glumica i dodala da se nitko u životu ne bi trebao odricati nečega zbog godina, a Sharon Stone najbolji je dokaz.

Holivudska diva slavu, ali i status seks simbola stekla je zahvaljujući filmu 'Sirove strasti', a jedna je od rijetkih holivudskih zvijezda koje nisu podlegle nametnutim standardima ljepote, pa stari dostojanstveno bez estetskih zahvata i botoksa.

'Sama ideja da je biti mlad jedina stvar koja je lijepa i atraktivna, jednostavno nije istinita. Ne želim biti ljepotica koja ne stari. Želim biti žena koja izgleda najbolje što može u svojim godinama. Ne trudim se izgledati kao djevojka jer to više nisam. Jako sam sretna zbog toga što sam odrasla žena', rekla je svojedobno Stone koja ne krije da ju je puno kirurga nagovaralo da ode pod nož i napravi face lifting. No glumica smatra da zbog plastične kirurgije svi na kraju izgledaju isto.

'Imamo 400.000 cura s plavom kosom, istim nosom, divovskim usnama, implantantima u obrazima i istim zubima. Jesu li one zaista ljepše zbog toga?' pita se holivudska diva čiji je stav prema izgledu i ljepoti pravo osvježenje u današnje vrijeme.

Glumica živi zdravo, redovito vježba i pazi na uravnoteženu prehranu te ne pije alkohol.

'Svaki put kad vježbam, radim nešto drugo ovisno o tome koje dijelove želim pokrenuti', rekla je Stone za magazin Shape i otkrila da kombinira različitu vrstu tjelovježbe, od joge, preko plesa do strechinga.