PROVJERENi ODABIR

Mala crna haljina zaštitni je znak Victorije Beckham, a evo kako je danas nosi

11.05.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Ako bi stil Victorije Beckham mogao biti sveden na jedan odjevni predmet onda bi to bila mala crna haljina. Od Spice Girls dana do današnjih dizajnerskih, ovaj modni klasik poznata Britanka nosi u brojnim verzijama

Neophodnim dijelom naše garderobe, mala crna haljina postala je kasnih 1920-ih zahvaljujući Covo Chanel. Od tada brojni dizajneri zabavljali su se promišljajući ovaj neuništivi komad, poput Victorije Beckham.

Već je to učinila svojim potpisom još u Spice Girls danima. Nekoliko desetljeća kasnije, malu crnu haljinu predstavlja u kolekcijama svog istoimenog brenda.

Najnoviju verziju modnoh klasika, s dramatično visokim izrezom, vrtoglavim dekolteom i slip krojem i sama je isfurala, što je ovih dana otkrila na Instagramu.

Sa serijom fotografija iz studija, najavila je nove poslastice koje sprema s vlastitim beauty brendom i pritom otkrila kroj novog Victoria Beckham modela male crne haljine.

Halter ovratnika i s prorezom u visini bokova, ovi seksepilni detalji redovito uljepšavaju jednostavne, ali efektne komade poznate Britanke, što je svojevrsna krilatica njezinog ultra-chic stila.

  • +35
Victoria Beckham FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia