LIJEPE U TRENU

Make-up drama u zadnji čas

18.11.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Vizažist koji je uljepšao brojne zvijezde i još više modela na najpoznatijim svjetskim modnim pistama, Terry Barber, otkrio je nekoliko malih tajni koje će vas spasiti kad se u najkraćem roku morate maksimalno dotjerati

U zadnji čas saznali ste za važan party na kojemu se morate pojaviti, i to savršeno dotjerani. Fokusirajte se na ključna područja poput trepavica i usana. Dajte svom licu svježinu tako što ga nećete opteretiti suvišnom šminkom. Imajte na umu pravilo manje je više. Pokušajte licu dati svježinu, stavite samo maskaru na trepavice i ruž, ili barem sjajilo nausne. Efekt dugih zavodljivih trepavica i sočnih, poželjnih usanaučinit će svoje. Jednostavnost će učiniti da izgledate zaista moderno.

Slično vrijedi i za jutarnje uređivanje kad se probudite u zadnji čas. Poradite na osnovama. Na podočnjake stavite malo korektora, nanesite malo mineraliziranog puderakako biste dobili ujednačeni ten. Stavite sloj ili dva maskare natrepavice te malo sjajila na usne. Za svega dvije-tri minute spremniste za novi dan.

Primijetili ste da već neko vrijeme niste počupali obrvei da nestašno strše na sve strane. Nemojte na brzinu čupati obrve,radije ih samo počešljajte i ukrotite s malo gela za kosu. Debele gusteobrve su ionako 'in' ove sezone.

Koža vam je izgubila sjaj, a trebali biste blistati jer želite ostaviti dojam na poslovnom ili privatnom sastanku? Stavite malo kremastog rumenila ružičaste nijanse na jagodice.

Kako u trenu učiniti oči većima i izražajnijima? Nanošenje maskarei uvijanje trepavica zasigurno je najjednostavniji način za velike,izražajne oči. Pomičite četkicu na korijenu trepavica. To će vam datina intenzivnosti i otvorit će oči.

Kako sakriti posljedice neprospavane noći? Crvene oči možete ublažiti uz pomoć korektora boje breskve koji treba nanijeti ispod očiju i na kapke.