MALO BOLESNO

Majci osmorki ponuđena uloga u porniću

26.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Amerikanki Nadyji Suleman, majci osmorki, ponuđena je uloga u hardcore porniću za koju bi trebala dobiti honorar od milijun dolara

Već je postalo posve normalno da se svakom tko doživi barem pet minuta slave ponudi uloga u porniću ili snimanje golišave fotografije za duplericu, a ta je 'čast' ukazana i kontroverznoj majci osmorki.

U ponudi stoji da bi honorar iznosio milijun dolara, a uključuje i zdravstveno osiguranje za cijelu njezinu obitelj u trajanju od godinu dana. Nadya je ponudu dobila e-mailom i navodno još nije na nju odgovorila, prenosi australski The Daily Telegraph. Ponudu joj je poslala tvrtka Vivid Entertainment, koja bi bila i distributer filma, a poznata je po izdavanju kućnih videouradaka u kojima su glavne zvijezde bile Pamela Anderson i Kim Kardashian.

Hoće li Nadya Suleman pristati na to, čut ćemo vjerojatno vrlo skoro, a poznato je da nije u najboljoj financijskoj situaciji. Nedavno je priznala da se boji da bi mogla ostati bez kuće jer nema novca. Osim toga, TV voditelj dr. Phil McGraw izjavio je da mu je Nadya rekla da se boji da joj bolnica neće dopustiti da odvede djecu kući jer njezin dom u predgrađu Los Angelesa nije u najboljem stanju.