FASHION GURU:

Maja Tedeschi izgleda super, a Emilu treba modernije odijelo

20.05.2016 u 11:49

Bionic
Reading

U Muzeju suvremene umjetnosti Adris grupa svečano je predstavila monografiju Adris, a među uzvanicima iz poslovnog i političkog svijeta isticao se bračni par Tedeschi. I dok je na račun stylinga Maje Tedeschi naš modni kritičar Fashion Guru sipao samo komplimente, na udaru kritika ovaj put se našao njezin suprug

Gospođa Maja Tedeschi i dalje tjera svoju modu i to kako smo se već navikli kod nje, većinom uspješno. Ni ovaj put nije razočarala, pokazala je jedno jako dobro izdanje.

Začudo i u gležnjačama koje obično znaju izgledati čudno na suknje i haljine jer prerežu noge, gospođa Tedeschi izgleda odlično. Trendi gležnjače Celine Rodeo kakve fura i Rihanna dobro joj stoje, a njima je definitivno začinila svoju rodeo kombinaciju.

Nabacila je čak i prilično hrabar dekolte kakav nismo navikli vidjeti kod nje. Njezin jednostavan styling s ležernom frizurom je super, no jedino me čudi kako je supruga pustila van u ovom odijelu.

Njegovo odijelo doduše jako je fino, vjerojatno i rađeno po mjeri, ali na njemu to ipak izgleda kao da je iz nekog drugog vremena. Ne bi škodilo kad bi se odlučio na neki malo moderniji kroj.'