LARA STONE ZA LOUIS VUITTON

Madonnu zamijenili puno mlađom manekenkom

09.12.2009 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon dvije sezone, modna kuća Louis Vuitton zamijenila je Madonnu znatno mlađom Larom Stone koja će odsad biti njihovo zaštitno lice. Prve fotke nove kampanje pokazale su da nisu pogriješili

Na internet su procurile prve dugo očekivane fotografije Lare Stone za proljetnu kampanju modne kuće Louis Vuitton. Prelijepa plavuša na slikama neodoljivo podsjeća na putenu Brigitte Bardot.

'Nakon dvije sezone suradnje s tako velikom zvijezdom kao što je Madonna, Marc Jacobs odlučio je napraviti zaokret i ponovo kao zaštitno lice angažirati model', rekao je Antoine Arnault, glasnogovornik modne kuće LV. 'Lara Stone izgleda poput Brigitte Bardot, a mi smo novom kampanjom željeli oživjeti slobodan duh sedamdesetih. Za predstavljanje naših kolekcija željeli smo modernu, seksi ljepoticu, mladu, optimističnu i svježu, čiji će izgled, nadamo se, odražavati bolja vremena u gospodarstvu i modi', objasnio je Arnault.

Kampanja će svoju premijeru imati u veljači iduće godine. Šest fotografija za kampanju djelo su fotografa Stevena Meisela.