'MAJSTORICA OD FEŠTE'

Ma je li moguće da Rozga nije u minici?

19.08.2012 u 14:27

Bionic
Reading

Ma je li moguće da Rozga nije u minici?

Grad Poreč već tradicionalno svoje stanovnike i goste svakoga ljeta u sklopu Porečkih noći odluči obradovati nezaboravnom glazbenom večeri. Upravo stoga ove godine

izbor je pao na 'majstoricu od fešte', glazbenicu Jelenu Rozgu koja je svojim mnogobrojnim hitovima razgalila preko 10.000 ljudi koji su te večeri uživali u pjesmi i plesu. Prekrasna porečka riva poslužila je kao pozornica na kojoj se Jelenina publika pod otvorenim nebom zabavljala do dugo u noć. I ovim nastupom Jelena je još jednom potvrdila da je s njom zabava uvijek zagarantirana.


'Iznimna je čast i zadovoljstvo kada vas jedan grad pozove da zabavite njegove stanovnike i goste na otvorenome. Jako sam zahvalna svojoj divnoj publici koja je sa mnom pjevala od početka do kraja i nosila me cijelu noć. Hvala Poreč, sigurna sam da se opet vidimo', kratko je izjavila Jelena Rozga nakon nastupa. Iznenadila je sve odabirom odjeće. Naime, navikli smo je gledati u seksi minicama, a u Poreču se pojavila u hlačama. No, svejedno, nije bila manje atraktivna.

Osim nastupa Jelena Rozge, sve prisutne posebno je oduševio spektakularni vatromet koji je tu porečku noć učinio čarobnom. Tu večer nad Porečom na nebu je sjalo milijun zvijezda, no ipak najsjajnija je bila Jelena Rozga. Porečka noć organizirana je u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Poreča.