BEZ ŠALE

Lutkica Taylor Swift i u vašem domu

26.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Zahvaljujući proizvođaču igračaka Jakks Pacific, u nadolazećim blagdanskim danima moći ćete si priuštiti bajkovitu Taylor Swift, doduše u nešto plastičnijem izdanju

Osim iznimno uspješnom glazbenom karijerom, mlada pjevačica, koja će u prosincu navršiti 20 godina, može se pohvaliti naslovnicama vodećih magazina, potpisom na liniji čestitki i ulaskom u filmsku industriju. S obzirom na to da je uz silna postignuća uspjela održati izrazito čistu sliku o sebi, nema sumnje da je mame vole, a djeca žele biti poput nje. Stoga nimalo ne čudi da je netko odlučio stvoriti lutkicu po uzoru na nju.

Birati možete između tri lutkice iz glazbene kolekcije Taylor Swift, u kojoj svaka uključuje odlomke njenih hitova, i modne kolekcijeTaylor Swift koja uključuje odjeću nošenu na nezaboravnim dodjelama nagrada i televizijskim nastupima.

Lutkice, od kojih mnoge dolaze s rekvizitima kao što su minijaturne gitare ili četke za kosu, možete nabaviti na Amazonu za oko 15 do 20 dolara, no većinom se kreću u rasponu oko 50 dolara.

Da ne bude zabune, lutkice su namijenjene šestogodišnjakinjama.