y2k estetika

Ludost ili genijalna modna ideja? Traperice nošene na ovaj način postale su trend

14.06.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Pripadnici generacije Z okupljeni na TikToku, ovisni o modnim trendovima s početka milenija, sada imaju najnoviju ideju kako traperice nositi na originalan način

TikTok pokazao se izvorom raznolikih inspiracija, pa tako i modnih. Fashionistice diljem svijeta svakodnevno snimaju i objavljuju videe kojim dijele svoja originalna modna otkrića, inspirativne stajlinge i korisne trikove, a neke od njih idu toliko daleko da nas pokušavaju uvjeriti u nošenje pojedinih komada na sasvim drugačiji način.

Posljednjih dana na TikToku gomilaju se videi u kojim djevojke isprobavaju ideju nošenja izvrnutih traperica kako bi dodatno dočarali Y2K estetiku kojom su posebno fascinirani.

Ovaj nesvakidašnji način nošenja traperica prezentirale su s različitim siluetama, a ostatak stajlinga gradili oko komada poput crop topova, lančanih remena i glomaznih tenisica kakve su početkom milenija bile na vrhuncu popularnosti.

  • +21
Efektni topići Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Učinak ovog modnog trika svakako nije poguban ako cijenite Y2K trendove poput pripadnika generacije Z, no veću pozornost potrebno je posvetiti samom odabiru traperica. Pojedine siluete traperica u izvrnutom stanju izgledat će manje lijepo od ostalih.

@elevnvre

Oui c’est fais exprès 🥱

♬ sonido original - Carolina Abreu