FILIP GAJIĆ NA BLOGU:

'Lucija Šerbedžija i ja razveli smo se još prije dvije godine'

17.10.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Glumica Lucija Šerbedžija i srpski redatelj Filip Gajić razvedeni su već dvije godine, a to je na svom blogu nakon medijskih napisa o razvodu potvrdio sam redatelj

Premda domaći mediji već nekoliko tjedana pišu o razvodu glumice Lucije Šerbedžije i redatelja Filipa Gajića, bivši supružnici o razlazu nisu željeli ništa reći. Ipak, Gajić je imao potrebu na svom blogu napisati istinu o njihovom razvodu i ispraviti krive informacije.

'Usred Miholjskog ljeta mediji su objavili da smo se L. i ja razveli. Ona se ne javlja, zna prepoznati njihove brojeve, za razliku od mene. Prenijeli su poluistinito moje rečenice. Koga briga?...', započinje svoj blog Gajić i dalje iznosi bit priče. 'Informacija je stara! Lucija i ja smo se rastali prije dvije godine', nastavlja redatelj.


Dalje se prisjeća kako su se Lucija i on upoznali, naglašava da su i dalje ostali prijatelji te da ju je nedavno posjetio jer je na ljetovanju slomila kuk.

'L. i ja smo se upoznali kao djeca u predstavi Ljubiše Ristića 'Oslobođenje Skoplja'. I tada smo već postali mali prijatelji, pa kasnije i odrasli prijatelji. U toj dugoj fazi prijateljstva jedan dio je zauzela ljubavna i bračna faza. I prošla je. I nastavili smo biti prijatelji. Tajno smo se vjenčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj htio. Tajno smo se i rastali, isto kraj tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom. Nedavno sam baš bio tamo da joj pomognem tjedan dana. Slomila je kuk i hoda još neko kratko vrijeme uz pomoć štaka. Doručak, pranje veša, ručak, pranje suđa, drva za vatru, kava itd. Djeca vesela. Ne vodimo rat, ne vucaramo se po sudovima. Čitatelji toga nisu gladni. Gladni su krvi i rđavih riječi. Kupuju novine da se uvjere da njihova nesreća nije najgora. Treba i čitatelje razumjeti. Sve treba razumjeti', piše, između ostalog, Gajić na blogu.

Par se vjenčao 2006, a u braku su dobili dvoje djece, Sergeja i Anastaziju.