JEDNOSTAVNO I ŠIK

Look za svaki dan: Ni lijepa brineta nije odoljela najpoželjnijoj haljini

07.09.2017 u 13:52

Bionic
Reading

Selena Gomez, glumica i pjevačica koja se proslavila kao tinejdžerica uz Demi Lovato i Miley Cyrus, danas gradi uspješnu karijeru u showbizzu, a često se nalazi i na ljestvicama najbolje odjevenih trendseterica

Zgodna brineta uzor je mnogim mladim zaljubljenicama u modu, a o tome dovoljno govori i podatak da je najpopularnija osoba na Instagramu s nevjerojatnih 126 milijuna pratitelja koji s velikim zanimanjem prate njezine outfite.

Lijepa 25-godišnjakinja, koja oduševljava svojim osjećajem za stil, nije mogla odoljeti ženstvenoj kreaciji francuskog brenda Rouje iza kojeg stoji genijalna kreativka Jeanne Damas.

Za krpicama s njezinim potpisom luduju mnoge modne ovisnice, a njezina se odjeća rasproda munjevitom brzinom.

  • +14
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Sel, koja je u sretnoj vezi s glazbenikom The Weekndom, podignula je temperaturu jednostavnom kombinacijom koja se pokazala vrlo efektnom. Slavna ljepotica prošetala se New Yorkom mudro sparivši tamnoplavu haljinu Rouje diskretnog uzorka i trendi bijele tenisice, a ostatak odličnog dnevnog stajlinga zaokružili su topli kardigan bež boje, crvena torba, mladenačka frizura i retro naočale.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako ste u modnim dvojbama što odjenuti za ove varljive jesenske dane, neka vas inspirira cool stajling vlasnice velikog hita 'Come And Get It'.

  • +20
Selena Gomez je prava modna kameleonka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Selena je bila u off/on vezi s Justinom Bieberom od 2010. do 2015., a početkom 2017. prohodala je s glazbenikom The Weekndom osam tjedana nakon što je on prekinuo sa supermodelom Bellom Hadid.