OŽIVLJAVA NOĆNI STIL ŽIVOTA

Lohanica opet svoja u kožnjaku i minjaku

23.06.2010 u 12:28

Bionic
Reading

Noćni životni stil Lindsay Lohan ne mijenja se puno, što nikom ne smeta kad su minice, kožnjaci i dekoltei u pitanju. Problem je opet nastao zbog alkohola, makar samo u čajnom napitku kojim se nadobudno želi održati u formi

Proteklog vikenda Lindsay Lohan je do jutra paradirala u provokativnom izdanju po Londonu, kožnoj jakni, mini haljinici, čizmama do koljena na visoku petu, a uz sve to famoznu kombuchu nije ispuštala iz ruke.

Lindsay se tako u formi želi održati ispijanjem fermentiranog čajnog napitka koji sadrži nešto alkohola. Kako po sudskoj odluci nosi alkoholni detektor na gležnju, to joj i nije neka fora.

Ta trakica oko gležnja predstavlja joj nemale probleme. Iako je zna pokazivati kao modni dodatak, mogla bi joj omesti najnoviji posao. Naime, Lohanica je najavila novu kolekciju torbica sa svojim potpisom, '6126', koju će promovirati plakatima na kojima bi se navodno trebala pojaviti potpuno gola. Što će na snimanju biti s detektorom alkohola oko njezina gležnja, valja tek odlučiti. Ili će ga maknuti pod policijskom pratnjom, ili retuširati, ili pak ostaviti da je krasi i u reklami.