LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Ljubitelji minimalizma doći će na svoje: Pogledajte sve komade iz kolekcije Kassl Editions x Zara

08.09.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Napokon možemo vidjeti kako izgleda Zarina prva prava dizajnerska suradnja. Zara Woman i Zara Home ostvarili su suradnju s modnim kolektivom Kassl Editions, a kolekcija, koja je predstavljen na milanskom sajmu namještaja Salone del Mobile, u prodaji će se naći 12. rujna

Ako niste upoznati s Kassl Editions, riječ je o dizajnerskom brendu poznatom po minimalističkim i modernim kreacijama, čiji su najveći hitovi utilitaristički baloner i Pillow torba. Kolekcija Kassl Editions x Zara prati njihovu modnu filozofiju i minimalistički dizajn, a osim predmeta za opremanje doma poput ormarića, ogledala, umjetnina i tepiha, o čemu smo nedavno pisali, u njoj će se naći i malo luksuzniji modni komadi.

  • +29
Kassl Editions x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: Kassl Editions x Zara

U kolekciji za žene su komadi od nappa kože: majica i hlače kroja pidžame, podstavljena jakna s kontrastnim šavovima, predimenzionirana kabanica, kaput koji dolazi u modroj i boji crnog vina, a tu je i veliki šal od kašmira i satena, kao i modni dodaci.

Kolekcija predmeta za uređenje doma u potpunosti je predstavljena i uključuje drvene stoliće, ormariće, tepihe u blok bojama koji se mogu modularno slagati. Tu su i bilježnice sa sirovim rubovima, posteri, ogledala, svjetiljki i kultni pillow naslonjač.

Svi proizvodi moći će se kupiti u odabranim trgovinama i online, no bit će dostupni u ograničenim količinama pa ćete morati biti brzi.