SEVERINA:

'Ljubav sve pozlati'

05.04.2011 u 15:57

Bionic
Reading

Prvo je svoje lijepo lice stavila u službu njihovih kremica, a odsad je i njezino savršeno tijelo zaštitni znak koncepta Skeyndor Scientific Skincare, španjolskog branda s gotovo pola stoljeća dugom tradicijom

Udarcem u gong radi, objašnjeno je, iscjeljujućeg i umirujućeg zvuka koji odašilje, u seksipilnom izdanju na kakvo smo od nje već navikli, naša najpopularnija pjevačica u zagrebačkom je Plaza baru najavila ekskluzivno predstavljanje spomenutog koncepta vježbi, prehrane i tretmana koji pobjeđuju celulit.

Uz glumicu Leonu Paraminski, koja je vodila event, zatekle su se tu i njezine kolege, zvijezde šoua 'Zvijezde pjevaju' Marija Borić i Duško Modrinić, široj javnosti poznat i kao Crni Roko iz reklame za T-Mobile, zatim poduzetnica i TV voditeljica Ivana Šundov-Hojan, poznati liječnički par, dermatolovenerologinja dr. Ivana Nola i njezin suprug, kirurg dr. Nenad Nola te brojni zainteresirani koje je sa svojim timom ugostio Stjepan Talan, vlasnik tvrtke Farmex iz Varaždina, koja je uvoznik i distributer kozmetike Skeyndor.

'Zahvaljujem roditeljima na dobrim genima, a mami još na podršci u izboru zanimanja jer koncerti čine da izgledam mlađe i lipše. Uz pravilnu prehranu i vježbu, imala sam sreću u odabiru kozmetike, a to su male stvari koje svaku ženu čine sretnom. Kad sam jednom prilikom u Španjolskoj tražila kremu za lice, prodavačice su mi preporučile Skeyndor, koja mi je puno pomogla. Mnogo putujem, koža mi trpi i zbog šminke na koncertima i snimanjima, pa je jasno da sam morala naći savršenu njegu. Uzorak kreme za lice stavila sam uz svoj CD, DVD, muzičku podlogu za karaoke, omiljeni ruž i bon s popustom za odjeću kakvu nosim u svoje luksuzno izdanje 'Tridesete uživo'. Kutija je od crnog pliša s inicijalom 'S' u zlatnoj boji, početnim slovom moga imena, o kakvoj sam u djetinjstvu sanjala dok sam u ambalaže od bombonijera slagala brižljivo skupljane salvete. U ovoj, za 'velike cure', može se čuvati nakit', ispričala je Severina, koja je blistala u crveno-bijeloj večernjoj haljini Estare Culto by Dalibor Beti.

'Ma, ljubav sve pozlati! Ali, baza je, u stvari, u pravilnoj prehrani, a potom u fizičkoj aktivnosti. Iako redovito vježbam posljednjih 20 godina, osobito moram paziti otkako sam lanjskog svibnja povrijedila koljeno, pa vježbam ciljano, preventivno i pazim da ne otekne', prokomentirala je svoj sustav vježbi. No, je li Seve sa savršenom guzom pravi model za anticelulitnu kremu?
'Mislim da nema te žene na svijetu bez bar malo celulita! Bitno ga je držati pod kontrolom, a ja, uz ostalo, ne pušim i ne jedem kruh. Ali, lako je paziti na prehranu kad sam doma, na putovanjima htjela-ne htjela, napravim pokoji prekršaj. Zgodna mi je bila priča kad je Cindy Crawford, svojedobno jedan od top svjetskih supermodela, gostovala u 'Oprah Showu' i javno izrekla da i ona ima celulit, a Oprah Winfrey je na to ustala, zagrlila je i čestitala joj na tom priznanju', zaključila je Seve, kojoj je više no zadovoljni Stjepan Talan još jednom čestitao na suradnji.

'Povezala nas je zajednička prijateljica, koja je znala da se Severina u Barceloni zaljubila u kozmetiku Skeyndor, odnosno liniju za njegu lica, a mi smo je upoznali s preparativom za tijelo. Imamo je s učinkom mezoterapije, kavitacije i s hijaluronskom kiselinom. Međutim, svjesni smo da je djevojkama i ženama, što se tijela tiče, celulit problem broj jedan, pa smo stavili naglasak na to, tim više što dolazi sezona kada će se nazirati ispod haljina i kupaćih kostima. Naša anticelulitna krema daje rezultat u dva mjeseca ukoliko se koristi dvaput dnevno, dakle, optimalno je vrijeme da se s njom započne', preporučio je gospodin Talan.

U borbi protiv celulita, Skeyndor stavlja naglasak na svoju inovativnu Kavitacija koncept anticeluilitnu kremu s efektom ultrazvuka, ali istodobno svojim kupcima poklanja i priručnik sa preporučenim ciljanim funkcionalnim vježbama i savjetima o prehrani koja potiče eliminaciju celulita ili prevenira njegovo nastajanje. Dokaz da se radi o formuli koja stvarno djeluje je besprijekorna linija Severine, koja je ekskluzivno za Skeyndor otkrila vježbe koje radi uz osobnog trenera i prehranu koju konzumira.

Skeyndor kavitacija-koncept anticelulitna krema inspirirana je metodom aparativne ultrazvučne kavitacije, daje slične rezultate, ali bez ikakvih nuspojava. Ova anticelulitna krema daje brz učinak na neestetske nakupine celulita, vidljivo smanjuje izgled narančine kore, stanjuje i preoblikuje figuru, a njezina je učinkovitost potvrđena in vivo i in vitro kliničkim studijama: nakon 56 dana kontinuirane aplikacije (dva puta dnevno) do 69 posto manje infiltracije masnog tkiva u dermis, do 18,6 posto smanjena debljina hipodermisa, do 251,9 ml manje volumena masnoće, do 1,97 cm smanjen opseg bedara, obećavaju iz Skeyndora. Za one koji žele postići brže rezultate preporučaju se profesionalni Skeyndor kavitacija-koncept anticelulitni tretmani koji su ugodni, neinvazivni i vrlo učinkoviti.