tradicija koja traje

Ljubav koja se prenosi sa koljena na koljeno

06.10.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Svi znamo da je šivanje ljubav koja se prenosi sa koljena na koljeno, a kako se vremena mijenjaju sve je postalo dostupnije. Šivanje je postalo vještina kojom vladaju malobrojni. Kada pomislite na šivanje, vrlo je vjerojatno da vam na pamet prvo padne Singer. Razlog tome je njezino dugogodišnje postojanje i kvaliteta. Od davnina su naše bake i mame koristile Singerice kako bi sašile ili popravile neki komad odjeće, a mi smo odrasli gledajući njih kako s ljubavlju sjedaju za mašinu, uvlače konac u iglu i prepuštaju se užitku

Dolaskom ovog posebnog dijela godine, za vas smo pripremili posebnu akciju. Za svakoga se može pronaći po nešto kako bi usavršili svoju tehniku šivanja i nastavili sa našom 168 godina dugom tradicijom. Vaš izbor može biti šivača mašina Singer M3025.

Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je Singer M3205 uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja. A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine.

Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport. Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

Singer M3205 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prošle godine nismo imali previše prilika za pokazati našu kreativnu stranu u odabiru modnih kreacija, no nadamo se da će 2021. godina biti pogodnija što se tiče svakodnevnih druženja. Stoga ostanite u trendu uz Singer šivaće mašine koje su i danas pojam za mašine koje rade bez greške. Od od 6.5. do 30.6.2021 (ili do isteka zalihe) Singer M3205 možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 1.899 kn. Svoj primjerak oduvijek željene Singer šivaće mašine možete nabavit na webshopu Singer Hrvatska (24 sata, besplatna dostava) i kod partnera Elipso, Emmezeta, eKupi, Harvey Norman. Više o akciji i asortimanu možete pogledati ovdje.

Postanite pravi mali majstor i ne propustite ovu ponudu.