MODNI TRIJUMF

Ljetno izdanje Melanije Trump pravo je osvježenje

26.07.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Prva dama Melania Trump ne prestaje oduševljavati svojim fantastičnim modnim odabirima, a njezin je prepoznatljiv modni potpis bezvremenski i klasičan

Lijepa prva dama rođena u Sloveniji iz Bijele kuće otputovala je u zrakoplovnu bazu Andrews kako bi se pridružila suprugu na skupu u Youngstownu u državi Ohio.

Kao i obično, sve su oči bile uprte u prelijepu prvu damu koju zbog besprijekornih modnih kombinacija često uspoređuju s neponovljivom Jackie Kennedy.

Bivša manekenka ovoga se puta odlučila za razigran ljetni look uskočivši u ljetnu haljinu zanimljivog cvjetnog motiva s potpisom Monique Lhuillier.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu je lijepu kreaciju vedrih boja upotpunila omiljenim joj louboutinkama u ružičastoj boji.

U garderobi elegantne Melanije dosad su uglavnom prevladavale temeljne boje i klasični uzorci, kako joj je savjetovao njezin omiljeni dizajner i stilist Hervé Pierre.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Ipak, ovo nije prvi put da zgodna Slovenka nosi razigranije kreacije: prilikom posjeta indijskog premijera Narendre nosila je upečatljivu žutu haljinu s uočljivim uzorkom kuće Pucci, a i u Hamburgu na sastanku G20 bila je u smjelom kaputiću s potpisom Dolce & Gabbana.

Klasična frizura i prepoznatljiv make-up odlično su se uklopili u ovaj ljetni Melanijin look.