POŽELJNA DESTINACIJA

Ljepote Hrvatske sve popularnije u stranim agencijama

17.07.2012 u 15:39

Bionic
Reading

Turistička web agencija koja je do sada turistima nudila putovanja u Italiju, prepoznala je ljepote Hrvatske te je odlučila čari Lijepe Naše uvrstiti u svoju ponudu

Predivna hrvatska obiluje brojnim otocima, tirkiznim morem te povijesnim gradovima zaštićenima UNESCO-vim programom, a upravo je te čari i bezvremensku ljepotu hrvatske obale prepoznao i najveći web servis za putovanja Select Italy namijenjen pronalasku smještaja u Italiji nudi te odlučio i Hrvatsku uvrstiti u svoju ponudu destinacija.

Upravo je Hrvatska nedavno izabrana kao jedna od najzanimljivijih nadolazećih europskih destinacija u 2012., i to prema istraživanju američke kompanije Travel Leaders Franchise Group. Select Italy, najveći web servis za putovanja. U Italiji u toj situaciji je uočio jedinstvenu priliku te je na svojoj stranici otvorio poseban odjeljak posvećen upravo Hrvatskoj. Nazivajući je 'zemljom s tisuću otoka' te destinacijom koja se ne propušta, ova tvrtka sa sjedištem u Chicagu nudi jedinstvenu kombinaciju usluga putnicima i putničkim agencijama.

Od jedrenja u Splitu pa sve do turističkog razgledanja u Dubrovniku ili pak planinarenja na Plitvičkim jezerima, Select Italy obećava nezaboravan odmor u Hrvatskoj.

Novi odjeljak posvećen samo Hrvatskoj putnicima nudi sve bitne podatke za planiranje nezaboravnog putovanja, mogućnost rezervacije individualnih turističkih obilazaka i izleta, preporuke vina i hrane, navedene su i preporuke i savjeti mještana, a u cijenu su uključene i vaučeri te brošure.