TKO GLEDA TRAPERICE

Lijepa Rosie objavila fotografiju u toplesu

15.02.2013 u 07:53

Bionic
Reading

Iako je jedan od najpoznatijih modela na svijetu, Rosie Huntington-Whiteley pokazala je da se, baš kao i svaka druga djevojka, veseli kada pronađe novi komad garderobe

Rosie Huntington-Whiteley se slikala obnaženih grudi pokušavajući se na Twitteru pohvaliti novim trapericama koje je pronašla. Ipak, obnažene je grudi prekrila rukom i tako razočarala muški dio svojih sljedbenika na društvenoj mreži.

Bljesak fotoaparata sakrio joj je lice, ali je jasno da seksi 25-godišnja ljepotica stoji ispred zrcala u svojoj spavaćoj sobi, piše Mail Online.

Anđelica Victoria's Secreta održava svoju senzacionalnu liniju redovitim vježbanjem u teretani, a nedavno je priznala koje se zdrave navike fanatično pridržava. Rosie obožava, kako kaže, ukusne zelene sokove koje je opisala nedavno na Twitteru kao odličan početak dana. Sastojci soka su krastavac, kelj i peršin.

Proteklih je tjedana uoči Valentinova promovirala svoj novu liniju donjeg rublja Rosie for Autograph koju prodaje u suradnji s lancem Marks & Spencer.

'Budući da je ova kolekcija pokrenuta blizu Valentinova, nove boje nadopunjuju sve tonove kože. Odlučili smo se za prekrasnu paletu ružičaste i tople neutralne boje koje svaka žena voli nositi', rekla je Rosie koja je već tri godine u vezi s akcijskom zvijezdom Jasonom Stathamom