zdrav osmijeh

Lijepa priča zagrebačkih stomatologa

05.06.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Već 7 godina, ekipa iz Stomatološke poliklinike ARENA zajedničkim snagama i sa smiješkom na licu uspješno brine o svojim pacijentima

Kada se prisjećaju početaka, apsolutno ništa ne bi promijenili. Bilo je više ili manje teških slučajeva i zahvata, a svakom se pacijentu uvijek pristupa odgovorno i individualno. Možda je tajna u pristupu, možda u stručnosti - ali najvjerojatnije u kombinaciji svega navedenog te posvećenosti radu.

Kako bi bili u mogućnosti pružiti jedinstvenu uslugu baš svaki put, Stomatološka poliklinika ARENA je moderno opremljena i prati najnovije svjetske trendove te ima najprecizniji digitalni 3D CBCT i ortopan uređaj koji omogućuje da se svim pacijentima napravi dijagnoza i plan terapije istog dana. Nakon dijagnostike, svi slučajevi su lako i brzo rješivi uz stručnjake specijaliste iz područja implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije.

Povratne informacije pacijenata puno znače, a najveća nagrada za rad je zadovoljan pacijent. Lijep i zdrav osmijeh u današnjem svijetu puno znače - na prvom mjestu iz zdravstvenih razloga, zatim funkcionalnosti i estetike. Iz Poliklinike ARENA kažu da im je zapravo privilegija sudjelovati u cjelokupnom procesu zajedno s pacijentom, jer mnogi kažu da su im upravo neki od stomatoloških zahvata promijenili život i povećali samopouzdanje.

Zaista je istina da osmijeh otvara sva vrata. Oni su povodom rođendanske proslave otvorili svoja, pa ukoliko se ovaj tjedan nađete u blizini njihove zagrebačke adrese u Remetinečkom gaju, svakako svratite i osjetite dio njihove pozitivne atmosfere.

Vjerujemo da će i dalje svakodnevno težiti uspjehu i davati svoj maksimum u poslu kako bi zadržali povjerenje svojih postojećih i pridobili povjerenje budućih pacijenata. Posjetite Polikliniku ARENA i uvjerite se iz prve ruke u zaista kvalitetnu stomatološku uslugu.

Sve informacije i rezervacije termina dostupne su na 01/6542-655.

Iskoristi priliku i prijavi se na besplatan specijalistički pregled!

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o povjerljivosti.

Stomatološka poliklinika ARENA Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb Tel: 01/6542-655