HEIDI POPUT PRINCEZE

Lijepa Njemica konačno otkrila tko je dizajnirao njezinu bajkovitu vjenčanicu

18.08.2019 u 18:05

Bionic
Reading

Njemačka manekenka, nakon romantičnog talijanskog vjenčanja, konačno je otkrila tko je dizajner njezine bajkovite vjenčanice, u kojoj je po treći put izrekla sudbonosno da. Heidi Klum udala se za glazbenika Toma Kaulitza početkom kolovoza na luksuznoj jahti Christina O. usidrenoj pored talijanskog otoka Capri

U novom videu objavljenom na Instagramu, Heidi Klum podijelila je s obožavateljima nove detalje s druge probe vjenčanice i tom prilikom otkrila da je bajkovita unikatna kreacija djelo kreativnog direktora modne kuće Valentino, Pierpaola Picciolija.

Lijepa Njemica u videu se zaigrano vrti u vjenčanici po sobi na pariškom Place Vendômeu. 'Ja sam u Parizu na drugoj probi vjenčanice. Dizajnirao ju je Valentino za mene', pohvalila se 46-godišnja manekenka u videu.

Otkrila je kako je priželjkivala pravu haljinu za princeze za svoje vjenčanje te da je konačan dizajn bio baš to.

  • +5
Vjenčanje Heidi Klum Izvor: Backgrid/Profimedia / Autor: Backgrid

Heidina vjenčanica imala je spuštena ramena i srcoliki izrez na dekolteu te predimenzioniranne, pufaste rukave kakvi su veliki hit ove sezone, dok je donji dio bio poput raskošnih haljina za bal, voluminozan i prekriven čipkom te ukrašen cvjetnim aplikacijama.

Na vjenčanju je nosila klasični bijeli veo te zlatne narukvice i ogrlicu na kojoj je pisalo Tom, a ispod haljine bila je bosonoga.

Njemačka manekenka vezu s glazbenikom, gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom započela je prije dvije i pol godine. Prije 29-godišnjeg Kaulitza, Klum je bila pet godina u braku sa stilistom Ricom Pipinom, a s britanskim glazbenikom Sealom u braku je provela devet godina. Iz veze s Talijanom Flaviom Briatoreom ima kćer Leni (15), dok je u braku sa Sealom dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9).