PRVI PUT U JAVNOSTI

Lijepa glumica sve je zadivila izgledom nakon porođaja

19.08.2016 u 14:43

Bionic
Reading

Glumica Emily Blunt pojavila se prvi put u javnosti nakon porođaja i očekivano zadivila zanosnom figurom

Emily Blunt pojavila se na premijeri filma 'The Hollars' u kojem jednu od glavnih uloga ima njezin suprug John Krasinski, a to joj je ujedno bilo i prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako je u lipnju ove godine rodila svoje drugo dijete, kćer Violet.

Lijepa glumica za crveni je tepih odjenula efektnu bijelu haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru, a riječ je o kreaciji dizajnera Davida Kome čije kreacije često bira za svečana događanja. Bijela haljina dužine do gležnja prati liniju tijela koje dodatno naglašava trokutastim metalik izrezima, a look je upotpunila minimalističkim sandalama u metalik zlatnoj nijansi

David Koma, talentirani dizajner gruzijskog podrijetla s londonskom adresom, ujedno je i umjetnički direktor modne kuće Thierry Mugler, a njegove kreacije sve su traženije među holivudskim ljepoticama poput Jessice Albe, Gwyneth Paltrow i Eve Longorije; a jedan je od omiljenih dizajnera Emily Blunt koja se u posljednje vrijeme često može vidjeti upravo u njegovim elegantnim haljinama koje laskaju ženskog figuri.

'S vremenom sam postala hrabrija s bojama i printovima. Malo sam se toga plašila u početku, a sad volim prigrliti sav taj spektakl. Nevjerojatno je iskustvo biti fotografirana u takvim izdanjima na crvenim tepisima i slušati ljude kako vrište tvoje im, pa sam zaključila i da bi bilo puno bolje stvarati spektakle i od stajlinga, nego izgledati kao inače', rekla je Blunt za InStyle.