UŠLA U POVIJEST

Lijepa Brazilka osvanula bez trunke šminke na naslovnici Voguea

05.02.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Svoje vjerne čitatelje uredništvo talijanskog izdanja magazina Vogue iznenadilo je novom, neretuširanom naslovnicom sa slavnom Gisele Bundchen u glavnoj ulozi

Kao jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Gisele Bundchen krasila je mnoštvo naslovnica modnih magazina, a posljednjom u nizu ušla je u povijest.

Na naslovnici novog izdanja talijanskog Voguea lijepa Brazilka osvanula je u potpuno prirodnom izdanju zahvaljujući fotografu Jamieju Hawkesworthu.

Naslovnica uz pripadajući editorijal naziva 'Nedjelja s Gisele' sačinjava niz fotografija Brazilke snimljenih u njezinom domu u Bostonu, na kojima slavnom fotografu pozira bez šminke, u pidžami i papučama s likom Zekoslava Mrkve iz vlastita ormara.

Pri fotografiranju, slavni Jamie Hawkesworth koristio je prirodno svjetlo i analogni fotoaparat kako bi novi editorijal talijanskog izdanja Voguea djelovao u potpunosti autentično, a isto je postigao nekorištenjem blagodati Photoshopa.

  • +9
Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je svojedobno priznala, besprijekornu liniju Gisele duguje vježbanju joge i zdravoj prehrani, a poznata je i po tome što jede povrće uzgojeno u vlastitom vrtu.

Iako se oprostila od hoda pistama u modnim prijestolnicama, ova slavna Brazilka s navršenih 37 godina i dalje potvrđuje titulu najvećeg modela današnjice.