SEKSI LOOK

Lijepa Branka Krstulović stajlingom golica maštu

08.09.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović s pravom nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica, a za svoj modni stil također uvijek dobiva samo najbolje ocjene

Branka Krstulović zasjenila je konkurenciju na predstavljanju novog zanimljivog programa posvećenog damama. Naime, Kaptol Boutique Cinema by CineStar pokrenuo je novu filmsku večer pod nazivom Très chic.    

U klasičnom bež baloneru duljine do iznad koljena, koji je naglasio zavidnu liniju, i u seksi sandalama s remenčićem, lijepa Branka mamila je poglede. Točka na 'i' ovog zavodljivog outfita bio je lak u tamnocrvenoj boji te frizura stilizirana u mladenački long bob.  

  • +8
Brojne poznate Hrvatice zaljubile se u Très chic na prvu Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Sinoć je tako nova kinosezona u najšarmantnijem kinu u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar, započela Très chicom – prvom od niza filmskih večeri namijenjenih ženskoj publici. U rasprodanoj boutique dvorani među brojnom ženskom publikom uživale su i poznate Hrvatice. Osim zgodne Branke Krstulović, ondje su bile Marijana Batinić, Antonija Blaće, Daniela Trbović, Renata Sopek, Kristina Bradač, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri te mnoge druge.

  • +7
Branka Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Filmske večeri koje se pokreću u novoj sezoni imaju limitiran broj sjedala, samo 56 njih, jer se osim u Wow baru održavaju u prekrasnoj ružičastoj boutique dvorani, u kojoj je aktivna usluga Boutique Experience, a u cijenu kinoulaznice uključeno je piće u baru, tako da je doživljaj izlaska potpun.