SAVRŠENSTVO BEZ MANE

Lijepa Adriana pokazala nezaboravni dekolte

19.05.2010 u 07:28

Bionic
Reading

Seksipilna plavuša Adriana Karembeu krajem 90-ih bila je jedan od najpoznatijih modela za donje rublje, a u 'Guinnessovu knjigu rekorda' ušla je kao manekenka s najdužim nogama. Adriana je ponosna vlasnica prekrasnih nogu dugih 124 cm, ali i zanosnog tijela čije draži, na našu sreću, rado voli pokazivati

Za vrijeme filmskog festivala u Cannesu pojavila se i ova dugonoga ljepotica koja u 37. godini izgleda sjajno, a kao i uvijek pažnju su plijenile njezine nevjerojatno duge noge i više nego pamtljiv dekolte.

Lijepa Adriana otkriva da je kod muškaraca mogu privući guza, vrat, ruke, nos te da zapravo nema puno toga što joj se ne sviđa. No, ako baš mora izdvojiti jednu stvar, onda je to čvrsta mišićava guza. 'Nešto što možeš zgrabiti', kaže seksi plavuša.

Priznaje da joj nikad nije bio problem pozirati gola jer voli način na koji seksualnost izvire iz fotografija.

Neodoljiva Slovakinja kaže i da je uvijek raspoložena za seks kad se nađe u sobi s velikim krevetom, a da njezinom suprugu ne bi nedostajalo akcije, pobrinula se i spavaću sobu opremila ogromnim krevetom. Osim kad vidi XL krevet, seksi Adriana napali se čim obuče samostojeće čarape, haltere i štikle. Tako ekipirana, odmah je, kaže, spremna za seks.

Neodoljiva plavuša voli isprobavati seks na različitim lokacijama, ne samo u krevetu, ali ne želi otkriti na kojima, jer bi je suprug ubio. 'Recimo to ovako, mislim da je jako zdravo kad u vezi isprobavaš seks na različitim mjestima', kaže Adriana.

Adriana je slavu stekla još pod djevojačkom imenom Sklenarikova kad je postala zaštito lice za push-up grudnjake Wonderbra, a u vrijeme kad je žarila i palila modnom scenom reklamirala je i donje rublje Victoria's Secret.

'Želim da moje fotografije budu lijepe. Mogu biti provokativne, seksi, kakve god, ali uvijek moraju biti lijepe. Ne mislim da sam savršena, ali želim biti što je moguće savršenija', rekla je Adriana, koja se 1998. udala za tadašnjeg francuskog reprezentativca Christiana Karembeua s kojim je još uvijek u sretnom braku, a od ožujka ove godine ona je i ambasadorica ženskog nogometa Francuskog nogometnog saveza.