anti-age

Lierac Premium – luksuz kakav vaša koža zaslužuje!

15.12.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Nova revolucionarna anti-age formula!

U svijetu njege kože jedno ime uvijek se izdvaja, a to je LIERAC PREMIUM. Kao što i sam naziv govori radi se o liniji visoke kvalitete i učinkovitosti koja u svojoj formuli sadrži ekskluzivne sastojke za luksuznu njegu kože lica. 'LIERAC PREMIUM govori jezikom kože', s ponosom ističu znanstvenici Lierac laboratorija. Neprestano istražuju i dekodiraju poruke kože kako bi pronašli ključ za ponovno programiranje njenih prirodnih mehanizama tijekom vremena. Godine 2007., Lierac je hrabro pomaknuo granice etabliranog tržišta svojom PREMIUM linijom, spojem visoko tehnoloških rješenja inspiriranih posljednjim znanstvenim napretkom i senzualnosti koja se inače pripisuje luksuznoj kozmetici. Stvoren je PREMIUM, otvarajući nesputano novo poglavlje i liniju koja predstavlja ljekarnički glamur. Tijekom godina, PREMIUM je postao kultni ljekarnički brend za njegu kože.

TRI KLJUČNA PROTEINA ZA POSTIZANJE MLADOLIKOG IZGLEDA!

Lierac istraživanje inspirirano je estetikom, dermatologijom, genetikom i regenerativnom medicinom, a PREMIUM je oduvijek bio na čelu njege kože protiv starenja. Znanstvenici su identificirali tri proteina koji igraju ključnu ulogu u postizanju mladolikog izgleda kože - FOXO, GDF-11 i NRF-2. FOXO protein štiti matične stanice i nazivamo ga proteinom besmrtnosti, GDF-11 protein reprogramira stare stanice tzv. protein pomlađivanja, dok NRF-2 protein potiče vitalnost aktivnih stanica te je čuvar staničnih aktivnosti.

Ekstrakt bijele sandalovine sa sposobnošću biomimike vrijedan je dio FOXO proteina. Ovaj aktivni sastojak 100% prirodnog podrijetla osigurava kontinuiranu obnovu keratinocita. 'Reverse-Aging' RNA baobaba 98% prirodnog porijekla stimulira GDF-11 proteini u potpunosti, te ima sposobnost resetirati stanice koje nastavljaju svoju aktivnost. Bitna dermalna sinteza tada se ponovno aktivira u ovim stanicama. Booster vitalnosti čini ekstrakt svima dobro znane zelene biljke čuvarkuće koji ponovno aktivira NRF-2 protein, jačajući metabolizam aktivnih stanica i potičući sintezu sastojaka važnih za mladost kože.

F.G.N.tehnologija djeluje na epidermalnoj i dermalnoj razini za reguliranje aktivnosti matičnih stanica, resetira stanice i jača njihovu vitalnost u svim slojevima kože. Također, osigurava regeneraciju epidermisa , bori se protiv starenja stanica u dermisu, te potiče obnovu aktivnih stanica u svim slojevima kože.

REGENERACIJA, ANTI-AGING I VITALNOST!

Na samom izvoru života nalazi se matična stanica, ključna za obnovu tkiva. No, s godinama kako starimo matične stanice se troše i propadaju. Lierac je od 2015. usredotočen na zaštitu matičnih stanica od propadanja, i to je bio glavni fokus prilikom nastanka nove LIERAC PREMIUM linije. Osim matičnih stanica, tu je i pojava senescentnih stanica koje pod utjecajem ponovljenih oštećenja, gube funkcionalnost i utječu na mladenački izgled kože, te ostaju u tijelu. Takve stanice ometaju rad aktivnih stanica i potrebno ih je ponovno obnoviti.

SPOJ LUKSUZA I UČINKOVITOSTI!

LIERAC PREMIUM linija ne samo da nudi vrhunsku njegu kože, već predstavlja revoluciju u pristupu njezi kože. Uz temeljitu znanstvenu podlogu, visokotehnološke formulacije i predanost prirodi, PREMIUM LINIJA postavlja novi standard u anti-age njezi kože.

PREMIUM liniju čine serum, lagana i bogata krema, te krema za područje oko očiju.

Zadržavajući prepoznatljiv i nježno cvjetni miris, PREMIUM linija ne samo da uljepšava vašu kožu nego i pridonosi očuvanju okoliša s novim recikliranim pakiranjem, uključujući i zamjenska REFIL pakiranja lagane i bogate kreme.

NOVU LIERAC PREMIUM liniju potražite u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i na www.delmerion.hr

Otkrijte tajnu svoje kože i dopustite joj da izrazi svoju istinsku ljepotu uz spoj luksuza i učinkovitosti!