PO UZORU NA PRIRODU

Lierac Hydragenist – nova revolucionarna formula za potpunu hidrataciju kože

27.10.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Puno puta smo čuli kako uravnotežen život donosi i ravnoteži na koži. Pravilna i prirodna prehrana, minimalno 7 sati sna, boravak u prirodu, manje stresa utječu pozitivno na cijeli organizam, osobito na izgled kože....

Živimo u ubrzanom svijetu u kojem je stres neizbježan, a posljedice su najvidljivije na koži lica koja postaje bez sjaja, sivkasta i dehidrirana. Kako bi koži prirodnim putem vratili hidrataciju, sjaj i blistavost iz francuskog laboratorija stiže NOVA prirodna formula LIERAC HYDRAGENIST!

Članovi laboratorija postavili su si izazovnu misiju kako pomoći koži da se ponovno nauči hidratizirati sama - i uspjeli su. Koža je prožeta vodom, trenutno i dugoročno, postaje zategnuta i sjajna, te glatka, mekana i svilenkasta na dodir. Kako i sam naziv linije otkriva koža je savršeno hidratizirana!

NOVA REVOLUCIONARNA FORMULA PO UZORU NA PRIRODU!

Lierac ekskluzivna francuska dermokozmetička linija inspirirana je medicinskim dostignućima, i koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata. Lierac je razvijen od strane jedinstvenog tima liječnika, istraživača i farmaceuta koji osmišljavaju najbolja rješenje za kožu, te dugoročno i prirodno reprogramiraju ključne mehanizme u koži. Kvalitetu sastojaka također možete provjeriti koristeći se YUKA aplikacijom gdje su Lierac proizvodi ocjenjeni izvrsnom ocjenom kao proizvodi bez rizika i označeni su zelenom bojom.

ZNATE LI ŠTO JE REHIDRATACIJA?

U rijeci Rio Tinto, u Andaluziji, živi ekstremofilni plankton. Crvena rijeka s iznimno visokim udjelom željeza i izrazito kiselim pH-vrijednostima nije pogodna za život niti jedne životinjske vrste. Suočen s tim nepovoljnostima, plankton razvija nevjerojatno snažan obrambeni sustav koji mu omogućuje preživljavanje gdje nijedan drugi organizam ne može. Jedna od njegovih tajni je da proizvodi vlastite hidratantne molekule, ključne za njegov opstanak. Ovaj iznenađujuće otporan plankton zaslužan je za nastanak ključnog aktivnog sastojka za rehidrataciju kože. Znanstvenici u laboratoriju uspjeli su reproducirati planktonov ekosustav i fermentacijom, izdvojiti hidratantne molekule koje oslobađa ovaj jedinstveni mikroorganizam.

Rezultat? Pronalazak rehidrirajućeg fermenta koji ponovno aktivira ključne mehanizme za hidrataciju kože do njenog punog potencijala. Nadopunjuje rezerve vode u koži, djeluje na cirkulaciju vode unutar stanica i ograničava njeno isparavanje.

HIJALURONSKA KISELINA 100% PRIRODNOG PODRIJETLA!

Za hidratantno djelovanje od samog prvog nanošenja, novi proizvodi za njegu kože Lierac Hydragenist obogaćeni su hijaluronskom kiselinom velike molekulske mase, te je 100% prirodnog podrijetla. Dobivena je fermentacijom pšenice u Francuskoj i certificirana kao organska od strane COSMOS-a. Zahvaljujući velikoj molekularnoj masi, širi se po površini kože kako bi ju trenutno obnovila vodom, a rezultat je zdrava koža koja je elastičnija, zategnuta i sjajna, trenutno i dugoročno. Nova linija sastoji se od gel kreme za lice i kreme za lice, hidratantnog gela za područje oko očiju, te seruma za lice.

REVOLUCIONARNA FORMULA DOSTUPNA I U REFIL PAKIRANJU!

Lierac Hydragenist je više od obične hidratantne njege kože. To je revolucionarna formula koja aktivira mehanizme kože samohidratacije do maksimuma, pružajući dugotrajan osjećaj svježine i hidratacije. Koža postaje revitalizirana, mladenačka i sjajna, a vidljivi znakovi starenja postupno nestaju.

Lierac brine o vašoj koži ali i o zaštiti prirode, te su na taj način nastala i refil pakiranja svih Lierac linija. Prepustite se vrhunskoj njezi koja će vratiti ravnotežu vašoj koži, hidratizirati je i pružiti joj blistavost koju zaslužuje. Osvježite svoju kožu uz Lierac Hydragenist liniju i dopustite joj da zrači punim sjajem.

Proizvode nove linije potražite u ljekarnama i na web shopu www.delemrion.hr