UMALO IZGUBILA ŽIVOT

Lepa Brena progovorila o bolesti

06.11.2012 u 15:16

Bionic
Reading

Lepa Brena otkrila je da već godinama muku muči sa začepljenjem vena te da joj je zdravlje najvažnije na svijetu

Lepa Brena nedavno se vratila iz Miamija u kojem je u društvu članova obitelji i nekolicine prijatelja proslavila 52. rođendan, piše srpski Puls.

Prije odlaska u Miami liječnici su joj razbili ugrušak koji je imala u potključnoj veni. U pitanju je bila tromboza potključne vene koja može izazvati komplikacije poput plućne embolije koja može biti smrtonosna.

'Bila sam u Miamiju i bilo je predivno. Odmorila sam se od svega ovoga. Pokušala sam u periodu kada sam imala problema sa zdravljem zamoliti medije da ne daju lažne informacije ljudima i da se ne radi panika. Mislila sam da je urodilo plodom, ali kada sam se vratila u Beograd, saznala sam da sam bila stalno u medijima, kao i da mi je život bio u opasnosti. Bio je u jednom trenutku, no sada je sve sanirano', rekla je Lepa Brena za 'Ekskluziv' i dodala da ne želi biti u medijima dok ne napravi nešto novo na poslovnom planu.

Pjevačici je još prije osam godina ruka poplavila zbog začepljenja glavne vene. Tada je, po izlasku iz bolnice, otkrila da ju je bolest natjerala da uspori i da joj na prvom mjestu bude zdravlje.