PREMIJERA 'NIKE 2'

Lejla u izlasku sa svoje dvije muškarčine

17.11.2013 u 21:17

  • +3

Poznati na premijeri filma 'Niko 2: Mali Brat'

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Bionic
Reading

U nedjelju je u Cineplexxu Centra Kaptol premijerno prikazan nastavak animiranog hita 'Niko 2: Mali brat, velika frka' koji je okupio brojne poznate osobe i njihovu djecu

Malog Niku nisu propustili Filip Juričić i sin, Jacques Houdek sa suprugom i kćeri, glumačko-redateljski par Jelena Miholjević i Dario Harjaček s kćerkicom, potom Jelena Perčin i kćerkica, Tamara Garbajs sa sinom, Ivana Delač Đolo i maleni Noa, Zoran Pribičević i supruga Alenka te Lejla Filipović u društvu svojih dvaju muškarčića – Dinom i Armanom.

U nastavku hit crtića koji je u Hrvatskoj pogledalo 60 tisuća ljudi, Niko želi i potajno se nada da će se jednoga dana njegova mama i njegov hrabri tata, koji je član slavnih Letećih snaga Djeda Mraza, ponovo sastati i napokon postati prava obitelj, koju Niko nikada nije imao. Zato se jako iznenadi kada mu mama kaže da je upoznala jednog potpuno običnog, ali dobrog soba koji se zove Luka i koji ima malog sina Vinka.

Film je sinkroniziran na hrvatski, a glasove su dali Olga Pakalović, Jelena Majić, Barbara Nola, Franjo Kuhar, Hana Hegedušić i Jacques Houdek.