LAUREN HUTTON

Legendarna glumica otkrila tajnu besprijekornog izgleda u 76. godini

29.08.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Proslavljena američka manekenka i glumica Lauren Hutton i u 76-oj godini javnost ne prestaje fascinirati svojom neobičnom ljepotom i jakom osobnošću, a u novom intervjuu za magazin People otkrila je u čemu leži tajna njezinog besprijekornog izgleda

Godine 2017. ušla je u povijest kao najstarija dama na naslovnici magazina Vogue, a u sedmom desetljeću života Lauren Huttton i dalje ne odustaje od modnih angažmana koji ponekad uključuju i predstavljanje novih dizajnerskih kolekcija na modnim pistama.

  • +2
Lauren Hutton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Dobar muškarac i svakako ne odustajte od seksa jer to je jednostavno glupost', s osmijehom je izjavila Lauren Hutton na pitanje koji je njezin najbolji beauty trik.

Kada se u 47. godini života poželjela ponovno baviti modelingom, Lauren priznaje kako nije mogla razumjeti činjenicu da nijedna djevojka koju je vidjela u časopisima nema više od 24. godine.

''Prokletstvo', pomislila sam. Još uvijek se dobro provodim u krevetu kao i većina mojih prijatelja, pa zašto nas žele sahraniti ako se nalazimo u 30-im ili 40-im godinama', iskreno odgovara Hutton.

Iako je po pitanju identiteta svog muškog odabranika i dalje tajnovita, Lauren priznaje kako joj 'boravak u prirodi, smijeh i čitanje' također pomaže da se osjeća i izgleda mladoliko.

U novom intervjuu za magazin People, proslavljena američka manekenka i glumica po pitanju kozmetičkih proizvoda izjavila je kako godinama koristi kokosovo ulje na kosi i kako se trudi nositi što manje šminkati.