VRIJEDI IH ISPROBATI

Laskavi modni trikovi: Hit midi suknjom možete vizualno dodati nekoliko centimetara, a evo kako ćete to postići

14.10.2020 u 06:31

Bionic
Reading

Suknje dužine midi jedan su od omiljenih odjevnih komada u garderobi brojnih zaljubljenica u modu. Idealan odabir u svim prigodama, sezonama su prisutne na modnoj sceni, a jednostavno morate znati s čime ih kombinirati za željene rezultate

Suknje popularne midi dužine vrlo su korisne i pri stvaranju određenog vizualnog efekta. Pogledom na stajlinge street style zvijezda, vizualno dodavanje nekoliko centimetara uz pomoć midi suknje vrlo je jednostavno, a sve što trebate je obratiti pažnju na nekoliko detalja.

Boja je ključna

Nude tonovi suknji dužine midi momentalno daruju vizualno viši izgled, a crne inačice su, bez sumnje, dobitni odabir u svim prilikama.

Obratite pažnju na kroj

Osim što će laskati donjem dijelu tijela, modeli midi suknji visokog struka uz dodatak bočnih ili donjih proreza predstavljaju idealnu opciju u postizanju višeg izgleda, a ništa manje nisu bitni ni modni dodaci jer će dati dodatan volumen cjelokupnom stajlingu.

Laskav efekt suknje midi dužine nesumnjivo će istaknuti obuća, a modeli s potpeticom učinit će da vaše noge izgledaju beskonačnim, čak i s midi suknjom.

Street style primjeri

Midi suknja visokog struka + obuća s potpeticom

Midi suknja + obuća s vrhom u špic

Za efekt višeg izgleda u midi suknji ne morate nužno posezati za obućom s potpeticom. Modeli obuće poput balerinki i cipela mule s vrhom u špic također će stvoriti efekt beskonačno dugih nogu.

Midi suknja + nabrane čizme

Ovu kombinaciju već su usvojile i svakodnevno primjenjuju jedne od najutjecajnijih zvijezdi sa svjetske street style scene. Modeli suknji dužine midi u paru s nabranim modelima čizama, koje su ove sezone veliki hit, idealna su jesenska kombinacija za elegantne rezultate, a ukoliko odaberete inačice nabranih čizama s potpeticom i vrhom u špic, efekt višeg izgleda je zagarantiran.

Majica, košulja ili vesta utaknuta u suknju dužine midi

Ako je vaša midi suknja visokog struka, osim što ćete njezinim nošenjem s utaknutom majicom, košuljom ili vestom vizualno dodati centimetre svojoj visini, vješto ćete prekriti tjelesne nesavršenosti.

Midi suknja nijanse nude

Kao što je slučaj s brojnim modelima obuće nijanse nude, isti laskav efekt ima i u formi midi suknji. Savršeno se spajajući s bojom kože, midi suknje nijanse nude učinit će da izgledate više nego što uistinu jeste.

Midi suknja s dodatkom širokog remena

Midi suknja + military čizme

Midi suknja s prorezima

Ovogodišnje ljetne sezone takozvane pareo suknje uživale su veliku popularnost zahvaljujući svom laskavom efektu koji imaju na različite tipove ženske figure, a dok temperature još uvijek dopuštaju, u jesenskim mjesecima istaknite ih u kombinaciji s trendovskom obućom namijenjenom novoj modnoj sezoni.

Midi suknja ispod jakne naglašenog struka

S padom temperatura topla odjeća je nužnost, a kako bi midi suknje zablistale u jesenskim stajlinzima, kombinirajte ih s dužim modelima jakni koje stižu s pojasom ili vezicom oko struka. Na ovaj način izgledat ćete više čak i s kaputom.

Minijaturni dodaci

Odabir idealnih modnih dodataka može uvelike utjecati na cjelokupan dojam stajlinga, a kombiniranjem minijaturnih dodataka poput torbica u paru sa suknjama dužine midi stvorit ćete laskav izgled.

  • +50
Suknje s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo