MODNO NADAHNUĆE

Tako chic: Parižanke nose samo ove modele traperica

05.11.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Nikad nam nije dosta stajlinga uvijek sjajno odjevenih Francuskinja kojima je traper u svim svojim varijantama od traperica pa do haljina jedan od najdražih jesensko-zimskih komada

Pa ako postoji mjesto gdje ćete zasigurno pronaći inspiraciju kako nositi traperice čim zahladi, to su ulice francuskih gradova, osobito Pariza.

Uz bluze boho stila, šarmantne torbice/košare od ratana, haljine na preklop ili espadrile, upravo su traper hlače neizostavni dio garderobe mnogih stanovnica francuske prijestolnice.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Traperice, osobito one ravnih i širih nogavica ili trapezice, omiljena su odjeća Parižanki koje ih odlično uklapaju u svoje dnevne, ali i večernje kombinacije.

Francuski chic je ujedno i klasičan i odvažan, a Francuskinje uspješno balansiraju između različitih modnih opcija.

  • +4
Glumica Philippine Leroy-Beaulieu, zvijezda 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Obično biraju vintage isprane stilove, tamni traper i bijele inačice, ali i uvijek elegantne crne traperice. Iako se traper smatra odjećom za neformalne prigode i spada u casual kategoriju, postoji mnogo načina se ih učini elegantnijima.

Evo nekoliko dobrih ideja za kombinacije nadahnute stilom Parižanki:

Bijele traperice + bijela košulja + detalj u crvenoj

Pogriješili bismo kad bismo pomislili da je svijetli traper namijenjen samo ljetu. Umjesto toga, Parižanke u jesen i zimu rado nose svijetle tonove. Kombinirajte ovakve traperice s bijelom košuljom za monokromatski izgled, a kada zahladi dodajte kožnu jaknu ili deblje pletivo.

Udobni kardigan + traper + slip-on natikače

Khaite je udahnuo život kardiganu i sada je to jedan od najomiljenijih jesenskih komada. Baš kako je to sjajno pokazala Katie Holmes, kardigan nosite bez košulje ili majice ispod. Uz traperice, seksi bralete i mule natikače na petu brzo i lako dobit ćete večernji look koji je istovremeno chic i udoban.

Baloner + ravne traperice + gležnjače

Baloner je bez sumnje must have jesenski komad bez kojeg su hladniji mjeseci nezamislivi. Odaberite dulju, oversized opciju u nekoj neutralnoj boji i bit ćete odlično opremljeni za nadolazeće hladnije vrijeme.

Traperice širokih nogavica + plava polo majica

Ovakav look ima uvijek dobrodošle monokromatske elemente, a nekoliko detalja koje je bez greške u svoj outfit uklopila francuska modna infuencerica Anne-Victoire Lefevre daju mu neodoljivu mladenačku notu.

Trapezice + kaput leopard uzorka

Parižanke obožavaju leopardski uzorak, koji je upečatljiv i svakom stajlingu donosi jednu posebnu pomalo retro notu. Hrabro, šarmantno i vrlo ženstveno.