ZRAČI SREĆOM

Larisa Lipovac prošetala se s trudničkim trbuščićem

26.01.2010 u 17:46

Bionic
Reading

Larisa Lipovac prošetala se zagrebačkom Praškom ulicom. Osmijeh na njezinu licu otkriva da je presretna što će uskoro postati majka, no ona i suprug Goran Navojec još nisu odlučili kako će im se zvati sin

Koreografkinja i novopečena trudnica Larisa Lipovac prošetala se centrom Zagreba. Jednostavno je zračila srećom i zadovoljstvom, a širok osmijeh na licu otkrivao je da je u njezinu životu sve pod kontrolom, baš kako ona to voli, kako je nedavno sama otkrila.

Supruga proslavljenog glumca Gorana Navojca dugo je odbijala davati izjave o braku, baš kao i on, a onda su ovoga ljeta, nakon sedam godina ljubavi, izmijenili bračne zavjete na Visu

     

U listopadu prošle godine, objavljeno je da se vlasnica plesnog centra Tala pohvalila prijateljima da je trudna te da očekuje prvo dijete, kojem je tek nedavno saznala spol; radi se o dječaku.

'Jako sam sretna! Goran i ja ćemo uskoro dobiti sina i iako smo razmišljali o imenima, još uvijek smo u pregovorima i nismo se odlučili za ono pravo.

Rekla sam si da ću si podignuti spomenik kad rodim. Divim se ženama koje ne osjećaju strah. Strah me je, jer je to nešto izvan moje kontrole, a ja sam naviknula na to da organiziram i kontroliram stvari', rekla je 33-godišnja Larisa nedavno za Story te dodala da se za ime djeteta još uvijek nisu odlučili.

Par bi htio imati još dvoje djece, a postoji mogućost i da usvoji jedno po uzoru na poznate svjetske parove.