JEFTINE IDEJE

Lak za nokte spasit će vas u ovim situacijama

12.05.2014 u 07:16

Bionic
Reading

Osim što su lak za nokte sve žene vjerojatno bar jednom koristile kako bi povezale očice puknutih najlonki, lak za nokte može spasiti još nekoliko neobičnih situacija, ali može biti koristan i za neke vrlo zanimljive svrhe

Zaštitite nakit od oksidacije
Metalni nakit pod utjecajem zraka mijenja boju i gubi sjaj. Kako biste ga zaštitili, premažite ga prozirnim sjajnim lakom.

Spriječite da vam najlonke puknu još više

Ako su vam najlonke pukle na jednom mjestu, lak za nokte je prva stvar koja ženama padne na pamet. Kako biste spriječili ovakve nezgode, najbolje je u torbi ili na radnom mjestu držati jednu rezervnu bočicu prozirnog laka koja može spasiti neugodnu situaciju. Naime, prozirni lak povezat će očice najlonki i spriječiti daljnje pucanje barem neko vrijeme.

Promijenite boju nakita, bižuterije koja vam je dosadila
Dosadio vam je ogromni prsten ili ogrlica od fimo mase koju nosite godinama. Novi sjaj dobit će ako je obojite u novu boju, a idealno je za mali make over koristiti lak za nokte.


Ukrasite lakom ukosnice
Klasične crne ukosnice premažite različitim bojama laka i dobit ćete sasvim drugačiji dojam kad njima podignete kosu. Prije bojanja je najbolje da ih zakačite na neku omotnicu, prebojite i pustite da se osuše.

Obojite ključeve
Lakom za nokte možete se poigrati i obojiti ključeve i nećete se više nikada zbuniti oko toga za koja vrata je koji ključ. Osim toga, vaši ključevi izgledat će ljepše i trendi.

Zatvorite omotnicu
Premda vjerojatno svi sve manje koristimo pisane čestitke, koje su zamijenile različite elektroničke poruke, u rijetkim trenucima, za rođendanske obljetnice ili neke druge dane, omotnice možete zatvoriti i lakom za nokte.

Zakrpajte  cipele

Lak, brz i jeftin način za zakrpati skupocjene cipele jeste dobri stari lak u boji. Ako vaše najdraže crne, crvene ili neke druge cipele imaju malu poderotinu, lako je možete zakrpati s malo laka u odgovarajućoj boji.

Obojite unutrašnjost pete
Kako bi vaše štikle bile posebne, unutrašnjost štikle, baš kako radi Louboutin sa crvenom, obojite nekom posebnom bojom i dat ćete im sasvim novi umjetnički i poseban štih.