NAŽALOST, SAMO LAŽNA

Lady Gaga s tjelohraniteljem došla na Radio Đakovo

30.12.2011 u 17:16

Bionic
Reading

Damica prerušena u Lady Gagu jučer oko 21 sat pojavila se u prostoru Radija Đakovo, čime je okončan misterij oko navodnog dolaska slavne američke pjevačice u taj grad

Šaleći se povodom 50. godišnjice rođendana svog medija, Gagini domaćini na web stranicama Radio Đakova izvijestili su da se imitatorica zvijezde u 'intimnoj atmosferi' redakcije zadržala oko sat vremena.

Đakovačka Gaga u ulaznom hodniku snimljena je s autentično obučenim tjelohraniteljem, s crnim sunčanim naočalama na glavi. Osoba prerušena u Lady Gagu zapravo je plesačica, nepoznatog identiteta, koja se u lokalni medij uputila u društvu svoje plesačke skupine.

Najavu zafrkancije povodom godišnjice đakovačkog radija, nakon obavijesti na njihovoj web stranici, na naslovnici je prekjučer objavio Glas Slavonije, a nakon toga i druge mediji. Tportal je u vijesti odmah zaključio da se vjerojatno radi samo o dobroj promotivnoj strategiji.

Jedan od najpoznatijih osječkih blogova, Crveni fićo preporučuje, o nesuđenom Gaginom dolasku u slavonski šor izvijestio je u svom stilu ismijavanja lokalnih zbivanja koje često smatra apsurdnima, pa ih dovodi u kontekst kontroverznog spomenika.