SVJETSKI TOP MODEL

Kristina Šalinović u humanitarnom posjetu Zagrebu

22.10.2015 u 20:20

Bionic
Reading

Kristina Šalinović, svjetski top model, došla je u Hrvatsku podržati modno-humanitarni događaj - dobrotvornu aukciju za ustanovu socijalne skrbi Silver

Klara Cadieux, brend istoimene dizajnerice, iako prisutan na tržištu tek nešto više od godine dana, zahvaljujući svom nekompromisnom odabiru kvalitetnih materijala, vrhunskoj izradi koja stoji uz bok svjetskim modnim brendovima te nenametljivoj estetici ubrzo je stekao velik broj poklonica jer savršeno odgovara potrebama svakodnevice.

Prezentacija pretkolekcije S/S 2016, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Umjetničkog paviljona Zagreb, održat će se u petak 23. listopada u 19 sati u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu, čemu će prisustvovati predstavnici domaće modne scene, ugledni uzvanici i gosti. Posebna gošća bit će Kristina Šalinović, hrvatski top model s najviše Vogueovih naslovnica, koja u Hrvatsku dolazi isključivo kako bi podržala ovaj modno-humanitarni događaj.

Nakon revije održat će se aukcija haljina, a koje će, kao dio Međunarodnog kluba žena, nositi predstavnice iz Estonije, SAD-a, Ekvadora, Rumunjske, Velike Britanije, Armenije i Azerbajdžana. Sav prihod bit će doniran ustanovi socijalne skrbi Silver, a koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad s psima pomagačima.