OD NJE TREBA UČITI

Kraljica stila otkrila je tajnu svojih dobrih stylinga

29.01.2016 u 11:30

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba izgradila je cijelo biznis carstvo na prirodnoj kozmetici, ali nadaleko je poznata po istančanom ukusu za modu te ima mnogobrojne obožavateljice koje rado kopiraju njezin stil

Jessica Alba uspješna je poslovna žena i mama dviju djevojčica pa često govori kako odjeću bira tako da je ne ometa u dnevnim obavezama. No čak i kad se šeće s kćerima gradom izgleda odlično, a rekli bismo da se njezina tajna krije u lakoći kombiniranja krpica pa uspješno stvara dojam kao da se nije previše trudila.

Zgodna je glumica tako sve oduševila šik proljetnom kombinacijom na promociji suradnje brenda Target Who What Wear. Uz bajkersku jaknu i majicu na prugice odabrala je suknju s cvjetnim uzorkom i sve ostavila bez riječi.

Jessica je tom prilikom otkrila kako stvara kombinacije koje može nositi kroz dan, a da se lako prilagode i večernjim obavezama ili neplaniranim izlascima, a opet joj bude dovoljno ugodno dok provodi vrijeme s kćerima i vodi ih u školu ili na aktivnosti: 'Sako mi je sve na svijetu kad je poslovni look u pitanju, ali ako nosite bluzu, suknju i sako, onda to može izgledati previše korporativno, pa stoga umjesto bluze kombinaciju začinim nekom jednostavnom majicom.'

Prelijepa 34-godišnja glumica također kaže da u slobodno vrijeme dobar styling ne može zamisliti bez dobrih traperica.

'Temelj je moje garderobe odličan par traperica ili možda više njih, skinny, model dužine do gležnja i one zvonolika oblika. To je osnova, a uza sve to trebaju vam i dobre štikle', kaže ova uspješna poslovna žena.

Ni ona ove sezone nije odoljela čizmama visine iznad koljena i, naravno, obožava one Stuarta Weitzmana. No kaže kako su od brušene kože pa je kupila i kožne gležnjače za snježne dane.