MODNA IKONA

Kraljica stila modno se uskladila s lijepom sestrom

31.07.2017 u 17:56

Bionic
Reading

Blake Lively, jedna od najbolje odjevenih glumica mlađe generacije koju s pravom mnogi nazivaju ikonom stila, redovito oduševljava svojim modnim odabirima

Plavokosa ljepotica koja se proslavila ulogom Serene van der Woodsen, partijanerice iz visokog društva u teen seriji 'Tračerica', uvijek izgleda bez greške bez obzira radi li se o nekom eventu na crvenom tepihu ili šetnji sa suprugom Ryanom Reynoldsom i njihove dvije kćerkice, James i Ines.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugonoga plavuša u društvu prelijepe sestre Robyn nije promaknula fotografima, a dvije su se zgodne cure simpatično uskladile odjenuvši skinny traperice od tamnog denima s bijelom košuljom, odnosno majicom.

S velikim osmijehom ova lijepa mama je izgledala poput djevojke od milijun dolara. Inače, Ryan i Blake u braku su od 2012. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Green Lantern'.

Miljenica modnog svijeta svojim je pomno promišljenim stajlinzima toliko oduševila glavnu urednicu američkog Voguea Annu Wintour da je zahvaljujući njoj tri puta krasila naslovnicu ovog najprestižnijeg modnog časopisa.

Usprkos svemu, slavna glumica često ističe kako ne želi da njezine kćerkice steknu krivu percepciju o ljepoti.