BIZARAN ODABIR

Kraljica provokacije razbjesnila javnost stajlingom

21.04.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Starleta Kim Kardashian uživa u provociranju javnosti oskudnim odjevnim kreacijama, a sad je otišla korak dalje potpuno prozirnom haljinom ukrašenom na prsima slikom Djevice Marije

Golišave kreacije njezina su specijalnost, a najnoviji outfit podigao je pravu medijsku buru.

Njezina je neobična kreacija koju je odjenula za ručak sa sestrama Khloe i Kim izazvala lavinu komentara, piše Daily Mail.

'Previše imaš godina za ovakvo nešto. Odustani, Kim, prepusti ovakve stvari 20-godišnjakinjama, a ti uživaj u svom bogatstvu s djecom i obitelji', poručio je Kim jedan čitatelj Daily Maila, a drugi nije birao riječi: 'Djevica i Kardashian ne mogu stajati u istoj rečenici.'

Internet se užario od ogorčenih komentara. Neki su joj poručili da nema nimalo poštovanja te da je pozornost mogla privući i na neki drugi način.

Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Majka dvoje djece u posljednje vrijeme vrlo rado pokazuje istesanu figuru pa je kratku haljinu načinjenu od prozirne crne tkanine isfurala u kombinaciji sa sandalama na visoku petu s vezicama brenda Yeezy svog supruga Kanye Westa. Frizuru je stilizirala u popularni wet look, a make-up je bio kao i obično besprijekoran.

Čini se da je Kimina inspiracija u posljednje vrijeme upravo Djevica Marija!

Ovo nije prvi put da je Kim razljutila vjernike: prije nekoliko dana lansirala je nove verzije svojih emotikona, tzv. kimojija na kojima je jedan prikazuje kao Djevicu Mariju.

Osim toga, zvijezda realityja 'Keeping Up with the Kardashians' dodatno je razljutila vjernike i svojim novim emotikonom u kojem izgleda kao Djevica Marija.

Iako je neko vrijeme bila manje aktivna u javnosti, vratila se u velikom stilu i zauzela sve naslovnice. Čini se da je reality zvijezda isprobala stari trik golišavim stajlinzima - i uspjela.