DELAROM

Kozmetika inspirirana Mediteranom

21.02.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Delarom kozmetika inspirirana je bogatstvom fitoterapije, aromaterapije i aromakologije. Delarom crpi snagu iz mediteranskog okruženja, sastojaka i mirisa plodova i bilja kao što su naranča, sezam, marelica, maslina, lavanda...

Mirisni asortiman Delarom proizvoda koji su dostupni u ljekarnama uključuje:

Delarom gel za tuširanje na bazi slatke naranče, za sve tipove kože, nježne je i svilenkaste teksture koja čisti i osvježava kožu. Obnavlja hidrolipidni sloj čineći kožu glatkom. Sastojci: umirujuća vodica narančina cvijeta, tonizirajuće ulje slatke naranče, biljni glicerin za hidrataciju.

Delarom piling na bazi šećera i ulja naranče pobrinut će se da koža bude glatka, meka i nježno namirisana. Sastojci: esencijalna ulja biosezama, marelice, slatkog badema i tonizirajuće slatke naranče te vitamin E.


Delarom mlijeko za tijelo na bazi naranče i bio shea maslaca nježno je parfimirano te se brzo upija i daje izniman osjećaj ugode. Nanosi se ujutro i navečer nakon tuširanja ili kupke. Sastojci: omekšavajući hidrolat cvijeta naranče, hidratizirajući bio shea maslac, revitalizirajuće ulje biomarelice, vitamin E - antioksidans.

Delarom nježni šampon na bazi cvijeta bionaranče za često pranje kose idealan je za cijelu obitelj. Kosa je nakon pranja sjajna i mekana. Sastojci: omekšavajući hidrolat cvijeta naranče, tonizirajuće ulje cvijeta naranče, proteini pšenice koji stvaraju zaštitni film oko vlasi.

Delarom osvježavajuća aromatizirana krema za stopala na bazi biljnih ekstrakata ima laganu teksturu koja se brzo upija i ne ostavlja tragove. Miris lavande i mente osvježava stopala sklona znojenju. Štiti pete od isušivanja, omekšava kožu te opušta umorne i natečene noge. Osigurava istinski osjećaj dobrobiti za tijelo. Sastojci: hidratantni bio shea maslac, revitalizirajuće ulje sezama, obnavljajuće biljno ulje koštice marelice, obnavljajuće ulje boražine, prirodni mentol, pročišćavajuće ulje lavande.

Nova je u Delarom asortimanu Sensiblan - zubna pasta za osjetljive desni.

Sensiblan, jedini nekozmetički proizvod iz Delaroma, osvježavajuća je pasta za zube koja ojačava zubnu caklinu i pomaže u borbi protiv bakterija. Zahvaljujući prirodnom sastavu - eteričnom ulju muškatne kadulje, ekstraktu korijena bijelog sljeza i ekstraktu šumskog lišaja umirujućih i protuupalnih svojstava - izvrstan je izbor za osjetljive desni te za upalne procese kao što su afte. Ekstrakt irisa pomaže vraćanju prirodne bjeline zuba. Eterična ulja peperminta i sperminta osiguravaju dugotrajno svjež dah.