MODA ZA SVAKU ŽENU

Koža i geometrijski oblici recept su za seksipil

19.03.2014 u 18:13

  • +3

Coded Edge

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Modni brend Coded Edge iza kojeg stoji mladi dizajner Silvio Ivkić, prošlogodišnji pobjednik natječaja LIFT by Perwoll, predstavlja novu kampanju povodom nadolazećeg Perwoll FASHION.HR-a

Crne kožne haljine geometrijskog kroja i minimalističkih linija dio su Ivkićeve prepoznatljive estetike.

'Kolekcija simboličnog naziva Circle Of Protection sastavljena je kao zaokružena priča autorskog modnog potpisa, u kojoj Coded Edge estetika prožima čitavi outfit od unikatnog nakita preko avangardnih kružnih oglavlja do minimalističkih linija odjevnih komada. Referira se na snagu i postojanost crne boje koja kao takva u kolekciji preuzima ulogu svojevrsne imaginarne zaštite', kaže o svojoj debitantskoj kolekciji Silvio Ivkić.

Ulogu zaštitnog lica preuzela je Josipa Harmicar iz Colors Model Managementa, a kampanja je snimljena u ugodnom, modernom, minimalističkom ambijentu zagrebačkog Hotela 9.

'Kako smo počeli sa nakitom koji je uglavnom bio geometrijski oštar i jednostavan, istu stvar pokušavam prenijeti i na odjeću. Što se tiče aktualne kolekcije koja je evo sada dobila i svoju kampanju iznenadio sam se što je toliko ljudi pozitivno reagiralo na kolekciju koja je izašla iz naše Coded Edge radionice', dodaje Ivkić.

Za make up je zaslužna Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua, dok je za frizuru zaslužan Kevin Murphy tim. Fotografiju potpisuje Jure Perišić. Silvio Ivkić svoju će novu kolekciju predstaviti u subotu, 29. ožujka, na Perwoll FASHION.HR-u koji se održava od 26. do 29. ožujka

I ove godine otvoren je natječaj LIFT by Perwoll koji pomaže u afirmaciji domaćih i regionalnih mladih modnih dizajnera. Natječaj je organiziran u sklopu sajma mode ZONA 45 koji će se održati od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića. Silvio Ivkić, Marija Kulušić, Adela Kliškić i Nikola Barbir, Aleksandar Žarevac, Matija Čop, Katja Kuhar i Morana Krklec mlada su dizajnerska imena koja su svoju afirmaciju doživjeli kroz ovaj natječaj te svojim uspjehom potvrđuju značaj cijelog koncepta.