DA NE VJERUJEŠ

Korana Gvozdić otkrila u čemu osvaja frajere!

21.10.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Tjedan mode ne propušta ni lijepa voditeljica Korana Gvozdić koja je u glamuroznom izdanju pratila zadnju večer Cro A Portera

Treću večer Cro A Portera nije propustila ni Korana Gvozdić koja je pažnju plijenila svojim blistavim osmijehom koji nije skidala s lica. Na pitanje je li za to odgovoran ljubavni status, samo se zagonetno nasmijala.

Ipak, pristala je reći ponešto o modi. Voli hrvatske dizajnere i dobar komad odjeće. 'Skupo ne nužno, ali lijepo volim imati na sebi. Najviše trošim na torbe i cipele, za tim žudi svaka žena', kaže Korana koja u ormaru ima najviše torbi, ali i trenirki.

Na pitanje u čemu osvaja, Korana priznaje da ima sreće s trenirkama. 'Sad kad malo razmislim, neke iskre su mi se uvijek dogodile kad sam bila u trenirci i neuređena. Očito muškarci zaista ne vole kad se žene previše uređuju', kaže zgodna voditeljica koja se za ovu priliku ipak uredila. Pažnju je plijenila u dugoj crvenoj haljini naglašenog dekoltea.

Na pitanje mora li muškarac napraviti prvi korak, odgovara: 'Muškarac mora napraviti prvi korak, ali ipak smo mi te koje osvajamo. Mi smo te koje odlučujemo hoće li nas on osvojiti ili neće', kaže Korana kojoj je sasvim nevažno kakav stajling fura njezin dragi.