SUPER IDEJE

Kopirajte frizure poznatih i zabljesnite ovoga ljeta

10.07.2013 u 09:13

  • +7

Maštoviti načini kako nositi dugu kosu

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Duga kosa uvijek je u modi, no ono što je čini zaista modernom i trendi način je na koji je nosite i kako vam stoji s obzirom na oblik lica i kvalitetu

Ako ste željni promjene i ne znate što učiniti s dugom kosom pa je svakodnevno vežete u rep, savjetujemo vam da probate kopirati stil ovih poznatih glumica koje zaista osvajaju svojom pojavom i dugom kosom.

Kate Bosworth
Njezini uvojci koji idu od sredine kose izgledaju zaista kul, možda čak i više nego kosa uvijena od korijena do vrhova. Za ovu frizuru potrebni su vam malo veći pramenovi kose koje ćete uvijati od sredine dužine do vrhova, a možete je oblikovati kremom za kovrče.

Eva Longoria
Za velike upečatljive uvojke ugledajte se na Evu Longoriju koja zaista ima kosu i frizuru za poželjeti. Za ovakav look trebate malo jače uvijače, a postići ćete mekan, damski izgled.

Liv Tyler
Gotovo ravna kosa koja je ležerno uvijena na rubovima izgleda sjajno i sofisticirano, a opet malo razigrano.


Olivia Palmero
Sjajna ravna kosa koja je lagano uvijena tek toliko da doda volumen. Prirodno izgleda i odlično naglašava svijetle pramenove.

Isla Fisher
Velike lokne naglašavaju vatrenu boju lijepe Isle, a dobro isfenirana izgleda vrlo lijepo i moćno. Za održavanje ove boje birajte proizvode za njegu obojane kose.

Lucy Liu
Ono što prirodno izgleda dobro ne treba previše dirati. Glatka, ravna 'azijatska' kosa s malo lagano uvijenih pramenova.

Rosie Huntington-Whiteley
Još jedna frizura za moćne carice. Glatko začešljana, podignuta visoko i puštena da pada, kosa izgleda njegovano i lijepo, a vi moćno i seksi.

Lake Bell
Prirodan izgled kose koja pada sa strane na samo jedno rame. Pustite kosu da se prirodno osuši nekih 50 posto. Zatim nanesite malo silikona i gela za učvršćivanje i prstima oblikujte uvojke, a zatim kosu pustite da se osuši.

Rachel Bilson
Mladenačka ležerna frizura, prirodna kosa polupodignuta u rep koja izgleda tako prirodno, simpatično i razigrano.

Shakira
Njezinoj predivnoj bujnoj kosi teško je odoljeti, a teško ju je i ukrotiti. Shakira je to učinila pričvrstivši je sa strane do pola glave, a donji dio daje naznake bujne kose skupljene sa strane.

Kerry Washington
Frizura koja naglašava crte lica obrubljujući ga u glatkom padu dok se od pola razigrava urednim loknama.