A VIDI SE IZ AVIONA

Konačno priznala da je povećala grudi!

19.02.2014 u 13:25

Bionic
Reading

Iako je oduvijek tvrdila da su na njezinom tijelu umjetni samo nokti i ten iz solarija, čini se da je Victoria Beckham ipak odlučila otkriti istinu o svome tijelu

Victoria Beckham potvrdila je da je povećala grudi, no odmah potom izjavila i da ih je vratila u staro stanje, piše Daily mail.

Nakon rođenja prvog sina Brooklyna posjetila je doktora u Londonu koji joj je povećao grudi za dva broja te platila to 10 tisuća funti.

Tada je tvrdila da su njezine grudi prirodne, no novi izgled ju je značajno demantirao. Sada je bivša spajsica priznala da je imala estetski zahvat povećanja grudi. Govoreći o tome po prvi put, dodala je da se potom predomislila i vratila grudi na staro. Za američki magazin Allure kaže: 'Nemam više umjetne grudi, vratila sam se na staro.'


I prije se šuškalo da se ova slavna žena više puta podvrgnula operaciji grudi, a ta je tema čak završila na sudu 2005. godine, kada je tabloid Sun donio službeni spis koji dokazuje da je supruga slavnog i bogatog nogometaša povećala grudi.

Tajnu o plastičnoj operaciji prva je razotkrila bivša tajnica i ljubavnica njenog supruga Rebecca Loos izjavom da joj je Victoria priznala da je već tri puta povećavala grudi. Zbog toga je završila na sudu, ali se čini da je govorila istinu.