IPAK IMA STILISTA

Konačno otkrivena tajna modne ikone Amal Clooney

30.05.2015 u 11:14

  • +12

Stil Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako je njezin suprug George Clooney nedavno izjavio kako Amal nikad ne koristi usluge stilista, čini se da to ipak nije sasvim točno

'Čim sam je upoznao, odmah sam primijetio da ima odličan smisao za modu. Ona nema stilista, zna što joj se sviđa i kako to iskombinirati. Amal je izgradila svoj ekscentrični, zabavni stil. Zbilja je fascinantno kako se poigrava s modom', pohvalio je Clooney suprugu na premijeri filma 'Tomorrowland'.

No kako je objavio Yahoo! Style, odvjetnica za ljudska prava libanonskih korijena ipak koristi usluge stilista - barem nekad.
Amalin stilist je poprilično poznato ime: Alexis Roche, inače dugogodišnji životni partner kontroverznog dizajnera Johna Galliana.

Roche se o tome pohvalio putem Twittera, a osim pomodarke Amal koja je uvijek od glave do pete u skupim dizajnerskim krpicama, surađivao je i s drugim slavnim curama poput Ume Thurman i Marion Cotillard te u posljednje vrijeme i s mladom članicom klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner.

Iako nema službene potvrde od strane Rochea, koji se drži podalje od medija, Yahoo! Style ističe kako je znakovito to što Amal često nosi kreacije kuće Maison Margiela za koju dizajnira upravo John Galliano.
Otkad je postala gospođa Clooney, Amal je u fokusu modnog svijeta, a njezin je osjećaj za trendove nepogrješiv pa ne čudi da je vrlo brzo postala modna ikona.