MOĆNI GEORGE je tih i moderan

Konačno ćete spavati kao beba: Boljeg cimera od njega nećete nikad imati jer osigurava idealnu vlažnost i čist zrak u sobi

21.01.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Suha koža, nadražene oči i isušena nosna šupljina posljedica su suhog zraka koji uz to povećava i opasnost za obolijevanje od prehlade ili gripe. Isušivanje zraka karakteristično je za zimu i što je veća razlika između vanjske i unutrašnje temperature, zrak u prostorijama će biti suši. Kod jače grijanih prostora vlažnost može pasti i ispod 30%, a prema preporukama liječnika ona bi trebala biti između 40 i 60%, no uz ovaj vizualno atraktivan i iznimno učinkovit uređaj više se nećete trebati time zamarati. Ovlaživač i pročišćivač zraka George postići će savršenu vlažnost zraka

Mnogi ovom problemu nastoje doskočiti otvaranjem prozora, ne bi li ušao svježi vlažniji zrak, no ovaj postupak zapravo je kontraproduktivan, jer zrak u prostorijama time postaje čak i suši. Relativna vlažnost vanjskog zraka od 69% odgovara relativnoj unutarnjoj vlažnosti od tek 18%, a jedini način na koji možete nadoknaditi manjak vlage je upotreba ovlaživača zraka.

Švicarska tvrtka Stadler Form, koja nudi iskušane ovlaživače i odvlaživače zraka, razvila je novi proizvod - ovlaživač i pročišćivač zraka GEORGE koji objedinjuje funkcije ovlaživača i čistača zraka.

Čistač zraka George, 2 u 1 ovlaživač i pročišćivač Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Princip rada ovog uređaja temelji se na posebnim evaporacijskim diskovima koji upijaju vodu i rotiraju se. Ventilator preko vlažnih diskova nanosi suhi unutarnji zrak koji se ovlaži i potom širi čitavom prostorijom.

Osim što vrlo učinkovito ovlažuje prostoriju, perač GEORGE iz zraka ispire velike do srednje čestice pa je idealan za osobe koje pate od alergija.

Uz sve to krasi ga i vrlo niska potrošnja električne energije i vrlo tih rad (27-48 dB), a opremljen je i noćnim načinom rada s prigušenim LCD zaslonom zbog čega je pogodan za ovlaživanje spavaće sobe. Idealnu vlažnost i čisti zrak osigurava u sobama do 60 m2.

U ovaj moćni 2 u 1 uređaj koji pročišćuje zrak i pritom osigurava optimalnu vlažnost u prostoriji, ugrađen je higrostat (regulator vlažnosti zraka) pa GEORGE automatski održava zadanu vlažnost zraka, a zahvaljujući filterima pogodan je za sve stupnjeve tvrdoće vode.

Svestrani GEORGE omogućuje odabir točno željene razine vlage, a u automatskom načinu rada bira odgovarajuću razinu vlaženja, postičući željenu vlažnost zraka vrlo tiho i energetski učinkovito. Idealan je cimer u spavaćoj sobi jer je vrlo tih na niskoj razini rada, LED svijetla se mogu prigušiti, a ako želite u san možete utonuti uz omiljeni miris. Naime, prema potrebi, dodavanjem eteričnih ulja u uređaj prostorijom će se širiti vaš omiljeni miris.

  • +3
Ovlaživač i pročišćivač zraka George Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za čistoću samog uređaja brine se modul za čišćenje koji jednostavno i praktično uklanja kamenac i kocka ionskog srebra koju je potrebno zamijeniti jednom godišnje. Paket diskova i vodena baza se lako čiste u perilici posuđa, a sve što vam je ostalo je redovito čišćenje ostataka u spremniku vode.

Osigurajte optimalnu vlažnost i čist zrak u svom domu ili uredu. Ovlaživač i pročiščivač zraka GEORGE možete kupiti po cijeni od 2.199 kn na sljedećim maloprodajnim mjestima: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links. Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.