MOĆNI GEORGE je tih i moderan

Konačno ćete spavati kao beba: Boljeg cimera od njega nećete nikad imati jer osigurava idealnu vlažnost i čist zrak u sobi

Ovlaživač i pročišćivač zraka George

Ovlaživač i pročišćivač zraka George

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Suha koža, nadražene oči i isušena nosna šupljina posljedica su suhog zraka koji uz to povećava i opasnost za obolijevanje od prehlade ili gripe. Isušivanje zraka karakteristično je za zimu i što je veća razlika između vanjske i unutrašnje temperature, zrak u prostorijama će biti suši. Kod jače grijanih prostora vlažnost može pasti i ispod 30%, a prema preporukama liječnika ona bi trebala biti između 40 i 60%, no uz ovaj vizualno atraktivan i iznimno učinkovit uređaj više se nećete trebati time zamarati. Ovlaživač i pročišćivač zraka George postići će savršenu vlažnost zraka

Mnogi ovom problemu nastoje doskočiti otvaranjem prozora, ne bi li ušao svježi vlažniji zrak, no ovaj postupak zapravo je kontraproduktivan, jer zrak u prostorijama time postaje čak i suši. Relativna vlažnost vanjskog zraka od 69% odgovara relativnoj unutarnjoj vlažnosti od tek 18%, a jedini način na koji možete nadoknaditi manjak vlage je upotreba ovlaživača zraka.

Švicarska tvrtka Stadler Form, koja nudi iskušane ovlaživače i odvlaživače zraka, razvila je novi proizvod - ovlaživač i pročišćivač zraka GEORGE koji objedinjuje funkcije ovlaživača i čistača zraka.

Čistač zraka George, 2 u 1 ovlaživač i pročišćivač

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Princip rada ovog uređaja temelji se na posebnim evaporacijskim diskovima koji upijaju vodu i rotiraju se. Ventilator preko vlažnih diskova nanosi suhi unutarnji zrak koji se ovlaži i potom širi čitavom prostorijom.

U ovlaživač i pročišćivač zraka George možete dodati omiljena eterična ulja

U ovlaživač i pročišćivač zraka George možete dodati omiljena eterična ulja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim što vrlo učinkovito ovlažuje prostoriju, perač GEORGE iz zraka ispire velike do srednje čestice pa je idealan za osobe koje pate od alergija.

Uz sve to krasi ga i vrlo niska potrošnja električne energije i vrlo tih rad (27-48 dB), a opremljen je i noćnim načinom rada s prigušenim LCD zaslonom zbog čega je pogodan za ovlaživanje spavaće sobe. Idealnu vlažnost i čisti zrak osigurava u sobama do 60 m2.

U ovaj moćni 2 u 1 uređaj koji pročišćuje zrak i pritom osigurava optimalnu vlažnost u prostoriji, ugrađen je higrostat (regulator vlažnosti zraka) pa GEORGE automatski održava zadanu vlažnost zraka, a zahvaljujući filterima pogodan je za sve stupnjeve tvrdoće vode.

Svestrani GEORGE omogućuje odabir točno željene razine vlage, a u automatskom načinu rada bira odgovarajuću razinu vlaženja, postičući željenu vlažnost zraka vrlo tiho i energetski učinkovito. Idealan je cimer u spavaćoj sobi jer je vrlo tih na niskoj razini rada, LED svijetla se mogu prigušiti, a ako želite u san možete utonuti uz omiljeni miris. Naime, prema potrebi, dodavanjem eteričnih ulja u uređaj prostorijom će se širiti vaš omiljeni miris.

  • +3

Ovlaživač i pročišćivač zraka George

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za čistoću samog uređaja brine se modul za čišćenje koji jednostavno i praktično uklanja kamenac i kocka ionskog srebra koju je potrebno zamijeniti jednom godišnje. Paket diskova i vodena baza se lako čiste u perilici posuđa, a sve što vam je ostalo je redovito čišćenje ostataka u spremniku vode.

Osigurajte optimalnu vlažnost i čist zrak u svom domu ili uredu. Ovlaživač i pročiščivač zraka GEORGE možete kupiti po cijeni od 2.199 kn na sljedećim maloprodajnim mjestima: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links. Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!