LJETNI LOOK

Kome bolje stoji brada? Bernardić i Jandroković s ljetovanja su se vratili s novim imidžom

30.08.2018 u 14:45

Bionic
Reading

Ljetovanju je polako došao kraj pa se naši političari vraćaju svojim dužnostima, no neki od njih nisu se još uvijek navikli na činjenicu da je godišnji odmor završio pa su preskočili rutinu brijanja. Čini se kako su stranački rivali Davor Bernardić i Gordan Jandroković u mislima još uvijek negdje na jadranskoj obali, s obzirom na to da su obojica u nove radne pobjede krenula s trenutno vrlo popularnom bradom od tri dana

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić prije nekoliko dana u Vrbovcu je prisustvovao svečanom otvorenju tradicionalne manifestacije Kaj su jeli naši stari. Bernardić je iz prvog reda i odlično raspoložen pratio događanje odjeven u crne hlače i bijelu košulju, a zbog vrućina je ovog puta preskočio sako i kravatu.

Nije nam promaknuo ni njegov novi imidž - markantna brada od tri dana. Istim trendom, koji je primjetan među brojnim slavnim imenima u svijetu, vodi se, čini se, i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

HDZ-ovac je za televiziju uživo davao izjavu u vrlo sličnom ležernom izdanju. Njegova sijeda brada nije prošla neprimijećena, pogotovo ako uzmemo u obzir to da je Jandroković jedan od onih političara koji na sjednice Sabora uvijek dolaze svježe obrijani.

Je li riječ o novom trendu na hrvatskoj političkoj sceni ili su Bernardić i Jandroković tek zaboravili kupiti žilete, preostaje nam vidjeti, a vas pitamo - kojem od njih brada bolje pristaje?