DOZA INSPIRACIJE

Kombinacija iz snova: Kako nositi pletivo i šljokice poput modnih profesionalki

29.12.2021 u 12:58

Bionic
Reading

U sezoni blagdanskih zabava šljokice su postale nezaobilazni prizor, a kombinaciju iz snova čine s trendovskim komadima od pletiva, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi poznatih street style zvijezdi i zaljubljenica u modu s Instagrama

Šljokice su sjajna, elegantna i sofisticirana tkanina koja zbog svojih karakteristika ima veliku težinu u svakoj odjevnoj kombinaciji. Stoga se pri njihovom kombiniranju morate osloniti na druge, jednostavnije komade koji ne narušavaju outfit i koji omogućuju postizanje uravnoteženog stila. Želite li nositi šljokice s vunenim odjevnim predmetima, na umu biste trebali imati sljedeće:

Za večernji ili svečaniji izgled odaberite hlače sa šljokicama ili suknju i kombinirajte ju s pletenim gornjim dijelom (vesta ili kardigan) uz visoke potpetice.

Odjevni predmeti sa šljokicama također su savršeni za svakodnevno nošenje, a u tom slučaju štikle zamijenite sportskom obućom.

Dašak šljokica u stajlinzima također mođete naglasiti dodacima. Svjetlucajuća torbica darovat će svečaniji dojam osmišljenim kombinacijama.

Svečani look sa šljokicama od glave do pete siguran je pogodak u blagdanskoj sezoni, a istaknite ih neutralnim komadima poput džempera s visokim ovratnikom.

  • +30
Party komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo